Biletul lui Andrei din 09.12.2021. Bătălia finală pentru primăvara Europa League

Andrei Dumitru v-a pregătit un bilet cu trei meciuri din Europa League

Azi vom afla ultimele echipe calificate în primăvara UEFA Europa League și tocmai de aceea am ales trei pronosticuri pentru trei dintre cele mai tari meciuri.


Joi se joacă meciuri în ultima etapă din Europa League. Astfel că pronosticurile vin și ultimele partide decisive pentru calificarea în 16-imi. Despre Lazio - Galatasaray am scris deja pe blogul Betfair.

Pariez pe meciuri tari din UEFA Europa League

E derby mare în grupa B din UEFA Europa League. Monaco e deja calificată mai departe, dar Real Sociedad și PSV se luptă în continuare pentru un loc în 16-imi. Momentan, avantajul este de partea olandezilor, care au opt puncte, cu două mai mult decât bascii, care sunt condamnați să câștige.

Derby pentru supremație este și în grupa E. Lazio și Galatasaray vor merge mai departe, dar nu se știe încă cine o va face de pe primul loc, acolo unde momentan se află gruparea turcă. Italienii au pierdut un singur meci până acum în Europa și acela a fost cu Galata, scor 1-0. Între cele două este diferență de doar trei puncte, golaverajul fiind identic 7-3.

Se anunță ploaie de goluri în ultima etapă din grupele Europa League

Sparta Praga va încerca să obțină o victorie de orgoliu în ultima etapă din Europa League. Deși e la trei puncte de locul 2, echipa lui Florin Niță nu o mai poate prinde pe Rangers. Danezii le-au făcut probleme cehilor în tur, atunci când au terminat la egalitate, scor 0-0.

BILETUL LUI ANDREI 09.12.2021
Real Sociedad - PSV peste 2,5 goluri @ 1.87
Lazio - Galatasaray GG @ 1.65
Sparta Praga - Brondy 1 @ 1.75
CURS FINAL: 5.39

Pentru a vedea alte pronosticuri propuse de mine puteți căuta Andrei Dumitru în aplicația de YouTube, pe Google sau pe aplicația de Telegram, acolo unde îmi puteți găsi canalele mele oficiale.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.