Pronosticul lui Andrei. Ce pariu CONTRA joc la Lazio - Galatasaray

Pronosticul CONTRA propus de Andrei Dumitru la Lazio - Galatasaray

Derby pentru primul loc în grupa E din UEFA Europa League. Echipele românilor Ștefan Radu, Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău se înfruntă de la ora 22:00.

Italienii sunt deja calificați în 16-imi, dar țintesc prima poziție din grupă, iar pentru acest lucru au nevoie de un succes.

    Derby între români în Europa League

Echipa lui Ștefan Radu a obținut două victorii în grupă și a pierdut o singură dată, s-a întâmplat în turul cu Galatasaray, scor 0-1. În runda precedentă, Lazio a spulberat-o pe Lokomotiv Moscova, scor 3-0. Până acum nu a încasat gol pe Olimpico.

Pariul meu contra la Lazio - Galatasaray

Deși în campionat nu au o situație deloc plăcută, în Europa Legue, Galata face senzație. Are nevoie doar de un egal pentru a termina grupa pe primul loc. În cele cinci meciuri jucate până acum, turcii nu au pierdut nici măcar un meci.

Galatasaray vine și ea după un succes, pe teren propriu, cu Marseille. S-a terminat 4-2, iar Alex Cicaldau a fost omul meciului. Lazio și Galata au cele mai bune defensive din grupă de până acum.

ANDREI DUMITRU - PARIUL CONTRA 09.12.2021
Lazio - Rangers CONTRA nu înscriu ambele echipe solist @ 2.40

Biletul Zilei este rubrica preferată a urmăritorilor mei, pe care o puteți găsi chiar acum pe site-ul andrei-dumitru.ro.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.