US OPEN ATP | Djokovic, favorit în orice colț al planetei

Calendarul tenisului a revenit pe drumul cel bun în 2021, după ce pandemia a întrerupt o mare parte din sezonul 2020. US Open se întoarce la USTA Billie Jean King National Tennis Center din New York și va fi gazda marilor vedete ale sportului alb, nu toate.

Turneul masculin va fi lipsit de o parte din superstaruri pentru al doilea an consecutiv. Nici Roger Federer, nici Rafael Nadal nu participă la US Open. Federer a fost operat la genunchi la începutul acestei veri și speră să se întoarcă pe teren în 2022. Starul elvețian a participat la Wimbledon la începutul acestei veri, dar a suferit o altă accidentare la genunchi. Între timp, Nadal s-a confruntat cu o problemă cronică la picior și a anunțat că nu-l mai vedem pe teren în 2021.

Campionul en-titre al US Open, Dominic Thiem, nu este nici el prezent, din cauza unei accidentări la încheietura mâinii. La fel ca Federer și Nadal, Thiem va fi pe bară pentru restul sezonului de tenis 2021.

CE PARIEM

Novak Djokovic câștigă turneul - cotă 1,73
Finală Djokovic - Medvedev - cotă 3,30
Câștigător al doilea sfert - Alexander Zverev - cotă 1,80

Nole, peste tot Nole

În schimb, omul care a luat cam tot în 2021, Novak Djokovic, va participa la US Open. Djokovic trebuie să câștige US Open pentru a-i depăși la titluri de Grand Slam pe Federer și Nadal. Djokovic, Federer și Nadal au în prezent 20 de titluri de Grand Slam fiecare. Djokovic a câștigat al 20-lea titlu de Grand Slam în iulie, când s-a impus la Wimbledon. Cu o victorie, Djokovic ar deveni și primul jucător masculin care a câștigat anul calendaristic Grand Slam în epoca Open, după ce a luat Australian Open, French Open și Wimbledon.

Atunci când examinăm tabloul, în turul II, cineva ar putea fi tentat să se concentreze asupra jucătorilor care nu participă. Foști campioni precum Stan Wawrinka și câștigătorul titlului 2020 Dominic Thiem, de asemenea, nu sunt nici ei.
Djokovic este favoritul pariurilor dinaintea turneului, pui 100 de euro pe Nole, câștigi 173, conform ultimelor cote Betfair. Nu este o surpriză, iar al doilea favorit este Medvedev, apoi Alexander Zverev, iar Stefanos Tsitsipas vine al patrulea.

Djokovic este jucătorul de top, care joacă acum pe o suprafață prietenoasă cu veleitățile sale, iar unii dintre cei mai importanți concurenți ai săi, Thiem, nu participă.
Sârbul caută, de asemenea, să facă istorie. El este deja unul dintre cei mai mari jucători din istorie și singura preocupare a staff-ului său este pregătirea fizică. A jucat peste tot, a fost și la Tokyo, unde a ratat titlul, însă cu toate acestea să nu uităm că-n primul tur, adversarului său i s-a făcut rău de la cât l-a alergat Nole.

Să nu uităm de Medvedev

Deși toată lumea îl vede pe Nole campion, să nu uităm de Medvedev. Rusul a început ca o mașină de super lux turneele în America. A suferit o înfrângere dezamăgitoare în fața lui Rublev în semifinalele de la Cincinnati, dar acest lucru s-a datorat în mare parte coliziunii sale cu camera de luat vederi de pe teren, s-a accidentat și nu a mai putut răspunde, deși avea 6-2.

Dacă Medvedev va câștiga US Open în fața lui Djokovic, atunci ar simți cu adevărat că și-a luat revanșa în fața sârbului, după finala de la Sydney. Are toate armele pentru a-i bate pe toți în turneu, dar jocul său mental, care este impresionant, este principalul atu.

US Open este adesea Marele Șlem în care se poate întâmpla orice, iar jucătorii din Big 3 au fost mai puțin dominanți în ultimii 10 ani pe această suprafață. Medvedev este al doilea cel mai bun jucător din lume în acest moment, iar acest turneu este unul pe care se simte capabil să-l câștige.

Câștigă cu Sportsbook!

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.