Careul de ași de la Paris Bercy 2020! Cine câștigă?

Când a început turneul de la Paris Bercy, am mers pe 4 jucători: Nadal, Medvedev, Zverev sau Rublev. 3 sunt în semifinale, Nadal, Medvedev și Zverev, semne clare că ponturile noastre au fost de bun augur pentru pasionații tenisului.

Milos Raonic, locul 17 ATP, favorit 10 la Paris, s-a calificat în semifinalele turneului ATP Masters 1000, dotat cu premii totale de 3.343.725 euro, după ce a trecut vineri de francezul Ugo Humbert (34 ATP), în 3 seturi, 6-3, 3-6, 7-6 (9/7).
Canadianul, care nu a impresionat în 2020, s-a impus după aproape două ore şi jumătate de joc, pe parcursul căruia a reuşit nu mai puţin de 25 de aşi (faţă de 9 ai adversarului), dar a avut şi 4 duble greşeli (faţă de una singură a francezului). Raonic are un serviciu năucitor, iar suprafețele rapide îi conferă un avantaj clar.

Tenis _ Paris Masters 2020 _ Alexander Zverev _ Betfair _ 002 _ slide.jpg

În semifinale, Raonic îl va avea adversar pe rusul Daniil Medvedev, numărul 5 mondial, favorit nr. 3, care a trecut de argentinianul Diego Schwartzman (9 ATP), cu 6-3, 6-1. Schwartzman a ratat șansa de a ajunge la Turneul Campionilor, care-i va reuni la Londra pe cei mai buni jucători ai sezonului între 15 şi 22 noiembrie.
Argentinianul este sigur că merge la Turneul Campionilor, pentru că Busta a fost eliminat de la Paris.

Cei opt jucători deja calificaţi la Londra sunt Novak Djokovic, Rafael Nadal, Dominic Thiem, Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas, Alexander Zverev, Diego Schwartzmann şi Andrei Rublev.
Pentru Medvedev se anunță un an excelent și noi mergem pe o victorie tactică, în fața unui Raonic, al cărui joc se bazează pe serviciul puternic. Rusul accede în premieră în semifinalele acestui turneu.

Recomandari pentru pariuri


Daniil Medvedev - Milos Raonic - 1 - cotă 1,40
Daniil Medvedev pariu pe seturi 2-0, cotă 2,20
Rafael Nadal - Alexander Zverev - 1 - cotă 1,52

Nadal, marele favorit

Rafael Nadal este în semifinalele Paris Masters după ce a revenit în fața compatriotului Pablo Carreno Busta, locul 15 ATP.
Primul cap de serie a câștigat 4-6 7-5 6-1, iar astăzi îl va înfrunta pe Zverev, tânărul german trecând de Stan Wawrinka, în două seturi, 6-3, 7-6.
Nadal, care a obținut cea de-a 1.000-a sa victorie în carieră la începutul acestei săptămâni, nu a câștigat niciodată Paris Masters, iar acum pare în măsură și tot mai hotărât să-și treacă în palmares și acest titlu.

Vezi mai multe pariuri pe Sportsbook!

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.