AUSTRALIAN OPEN / Djokovic se îndreaptă spre cel de-al 18-lea titlu de Grand Slam

Dacă pariorii ar trebui să susțină un favorit la Australian Open 2021 acesta ar fi Novak Djokovic. Oricât de mult am încerca să căutăm o surpriză, Novak Djokovic este super favorit să câștige cel de-al 18-lea său titlu de Grand Slam la simplu, pentru că la Melbourne se simte la fel de bine precum Nadal la Roland Garros.

Australian Open este primul turneu de tenis de Grand Slam al anului și va avea loc la Melbourne Park din Victoria, Australia. Turneul din 2021 se va disputa în perioada 8-21 februarie și se află la a 109-a ediție și a 53-a în era Open.

Întârziatul Australian Open este programat să înceapă luni, 8 februarie, după multe controverse cu privire la competițiile care au loc în mijlocul pandemiei, plus toate condițiile speciale impuse de organizatori. Australienii au investit enorm, dar la orice caz pozitiv de covid19, jucătorii au stat 2 săptămâni în camere. Să nu uităm că din cauza unui test pozitiv al unui angajat dintr-un hotel au fost amânate toate meciurile dintr-o zi în turneele pregătitoare Australian Open.

Există câțiva absenți notabili, în special în competiția masculină. Roger Federer ratează competiția, își revine după o intervenție chirurgicală la genunchi, în timp ce Andy Murray nu a făcut călătoria după un test pozitiv de coronavirus.

În tribune va fi o capacitate redusă la Melbourne Park, din cauza pandemiei. Guvernul de stat victorian a aprobat până la 30.000 de fani pe zi pentru a participa la competiție, ceea ce reprezintă aproximativ jumătate din cifra obișnuită.

CE PARIEM


Novak Djokovic să câștige turneul - cotă 2,30
Daniil Medvedev să câștige - cotă 5,00
Dominic Thiem să câștge AO - cotă 6,00

Djokovic, peste tot Djokovic

Opt dintre cele 17 titluri de Grand Slam obținute de Novak Djokovic au fost câștigate la Melbourne, inclusiv șapte din ultimele 10 ediții, iar de patru ori victima sa în finală a fost britanicul Andy Murray.
Sârbul necruțător pe suprafața de la Antipozi a găsit o super motivație, pe parcursul carierei sale, șansa de a-i egala pe marii Roger Federer și Rafael Nadal, care împart recordul masculin de 20 de titluri de Grand Slam. Pentru Nole ar fi al 18-lea și s-ar apropia de cei doi.
În timp ce unii jucători au fost dezavantajați de regulile de carantină ale Australiei înainte de turneu, Djokovic a fost privilegiat, într-un loc separat, în Adelaide, iar acest aspect ar fi iarăși în favoarea sa.

Thiem iese în evidență

Austriacul Dominic Thiem este considerat și el un mare favorit, după ce a încheiat în cele din urmă așteptarea pentru un titlu de Grand Slam la US Open din septembrie 2020. Pentru numărul 3 mondial a urmat apoi o cursă până în finala ATP World Tour și speră să meargă mai bine în ediția din 2021 a Australian Open, față de anul trecut, când a pierdut o finală epică de cinci seturi împotriva lui Djokovic.
Thiem face parte dintr-un număr de jucători care aspiră la vechiul ordin din clasamentul ATP, dominat de cei 3 mari, Federer, Nadal și Djokovic. La fel ca Djokovic, el a fost unul dintre jucătorii privilegiați de condițiile din Adelaide, condițiile mult mai bune față de jucătorii limitați în mare parte la camerele de hotel din Melbourne. Este văzut al doilea favorit la câștigarea trofeului.

Betfair _ AO _ Tenis court _ Slide _ 001.jpg

Alți jucători de urmărit

Nadal nu a avut niciodată cel mai bun tenis la Melbourne, iar alți jucători la care să ne uităm sunt cei din noua generație.
Stefanos Tsitsipas a fost ca o revelație la Melbourne, în urmă cu doi ani, când l-a învins pe Federer pentru a ajunge în semifinale, Alexander Zverev este și el prezent pe lista favoriților, după finala US Open, Daniil Medvedev a avansat în până în finala US Open din 2019 și o semifinală în 2020, iar Andrey Rublev a fost în flăcări pe tot parcursul sezonului perturbat din 2020, conducând ăn clasamentul celor mai multe titluri câștigate, 5, și egalându-l pe Djokovic cu 41 de victorii în turnee.

Vedetele australiene Nick Kyrgios și Alex de Minaur merită, de asemenea, să fie menționate în Slam-ul de acasă.
Cu toate acestea, există încă semne de întrebare: Tsitsipas este încă mult prea inconstant și lipsit de încredere, Zverev are un serviciu care nu dă semne de îmbunătățire, Medvedev este temperamental și Rublev nu a trecut niciodată în sferturile de finală ale unui turneu major. Kyrgios poate învinge pe oricine și pierde în fața oricui într-o anumită zi, iar acest lucru nu este favorabil câștigării a șapte meciuri în două săptămâni, în timp ce de Minaur încă nu are armele pentru a se bate cu granzii.

Câștigă cu Sportsbook!

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.