Careul de ași, fără surprize, dar specialiștii nu cred într-o finală Djokovic - Nadal! Ce pariem?

Primii patru jucători de tenis lume au ajuns în semifinalele Turneului Campionilor, desfășurat pentru ultima dată la O2 Arena, din Londra, în ultima mare confruntare din 2020.

Victoria lui Novak Djokovic în două seturi împotriva lui Alexander Zverev, de vineri după-amiază, a completat careul de ași, numărul 1 mondial urmând să-l înfrunte pe campionul US Open Dominic Thiem pentru un loc în finala de mâine.
În cealaltă semifinală, Rafael Nadal va da de unul dintre cei mai în formă jucători, Daniil Medvedev, care l-a învins aseară târziu fără drept de apel și pe Schwartzmann.

Nadal are 3-0 cu Medvedev

Ultima întâlnire dintre Nadal și rusul Medvedev a avut loc în faza grupelor Turneului Campionilor de anul trecut, când spaniolul s-a impus cu 6-7 (3), 6-3, 7-6 (4).
Nu lăsați acest 3-0 să vă copleșească și să spuneți că îl bate Nadal și de această dată. Nadal nu se așteaptă decât la o altă luptă de care pe care cu Medvedev, după ce a avut nevoie de cinci seturi pentru a-l învinge în finala US Open de anul trecut.

Tenis _ Daniil Medvedev _ Betfair _ 001.jpg
Medvedev este, fără îndoială, jucătorul cel mai în formă la Londra, dat fiind faptul că l-a învins miercuri, lejer, pe Djokovic, rusul ridicând și titlul Paris Masters la începutul acestei luni, când l-a învins pe Alexander Zverev, în finală.

Între timp, Nadal a pierdut în fața lui Zverev, în semifinalele de la Paris și, după ce l-a învins pe Andrey Rublev în deschiderea turnului de la Londra, spaniolul a pierdut în fața lui Thiem. S-a calificat cu ceva emoții, printr-o victorie în fața campionului în exercițiu, Stefanos Tsitsipas.
Forma actuală îl indică pe Medvedev favoritul caselor de pariuri pentru a câștiga acest meci

Epopeea Djokovic - Thiem

Djokovic îl conduce cu 7-4 pe Dominic Thiem, ultima întâlnire a fost un meci de 5 seturi, finala Australian Open 2020, de la începutul anului, când Nole l-a învins pe austriac cu 6-4, 4-6, 2-6, 6-3, 6-4
În ultimele trei întâlniri, Djokovic a câștigat o istovitoare luptă de cinci seturi în finala Australian Open din acest an, anul trecut Thiem l-a bătut pe sârb la Turneul de la Londra, 6-7 (5), 6-3, 7-6 (5) și, de asemenea, s-a impus și în semifinalele Openului Franței din 2019, în 5 seturi.
Thiem a arătat în mare formă în faza grupelor din acest an, când l-a învins pe campionul în exercițiu, Tsitsipas, și apoi pe Nadal, dar austriacul de 27 de ani a cedat ultimul meci în fața lui Rublev, cu o performanță pe care nu-și poate permite să o repete când se va confrunta cu actualul număr 1 mondial.

Recomandari pentru pariere


Daniil Medvedev - Rafael Nadal
Victorie Medvedev - Cotă 1,7
Total game-uri în primul set 9 sau 10 - Cotă 1,83
Pariu pe set, Medvedev câștigă cu 2-0 - Cotă 3,0

Dominic Thiem - Novak Djokovic
Victorie Djokovic - Cotă 1,58
Câștigător set 1 Djokovic - Cotă 1,62

Cum ar fi dacă...

O finală Djokovic-Nadal ar fi al 57-lea meci dintre acești doi titani ai tenisului. Djokovic conduce cu 29-27, în timp ce a câștigat și ultimele nouă întâlniri pe suprafață hard într-o cursă care se întinde din 2013 și până în 2020 - alarmant pentru Nadal este că nu a reușit să câștige niciun set în niciunul dintre aceste nouă meciuri.

O finală Djokovic-Medvedev este, din punct de vedere tehnic, cea mai probabilă confruntare, la capitolul previziuni ale caselor de pariuri, și ar fi o finală dificilă de numit, dacă ne gândim că Medvedev a trecut ușor de sârb în faza grupelor, 6-3, 6-3. Djokovic are 4-3 cu Medvedev și vrea să confirme că nu este degeaba numărul 1 mondial, dar mai ales să-l egaleze pe legendarul Federer la trofee câștigate în competiția Campionilor.

Tenis _ Novak Djokovic _ Betfair _ 003.jpg

O finală Thiem-Nadal l-ar vedea pe regele zgurii să-l întâlnească pe moștenitorul acesteia, dar, deși Nadal îl conduce cu 9-6 pe Thiem, austriacul de 27 de ani a câștigat ultimele două întâlniri, la începutul acestei săptămâni, 7-6 (7), 7-6 (4), și, de asemenea, în ianuarie, cu o victorie de patru seturi în etapa sferturilor de finală de la Australian Open.

O finală Thiem-Medvedev ar fi o repetiție a semifinalei US Open din septembrie, întâlnire pe care Thiem a câștigat-o cu 6-2, 7-6 (7), 7-6 (5), pentru a-și trece pe tabelă un 3-1 împotriva rusului. Thiem a câștigat și primul său Grand Slam, în acest an, când l-a învins pe Zverev în finală, dar de această dată el este outsider-ul în fața lui Medvedev.

Vezi mai multe pe Sportsbook!

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.