A început Turneul Campionilor! Ce pariem când Djokovic, Nadal și Thiem sunt în același turneu?

Rafael Nadal și Stefanos Tsitsipas au fost trimiși în aceeași grupă la Londra, la ultima reprezentație majoră ATP a anului.
ATP ar fi sperat să iasă cu un eveniment final superb, după 12 ani de succes la Arena O2, Turneul Campionilor sărbătorind și 50 de ani în 2020. Dar situția actuală n-a vrut asta, așa că evenimentul va avea loc cu ușile închise, înainte de a se muta la Torino anul viitor.

Cele două grupe au fost numite Tokyo 1970 și Londra 2020, pentru a marca jumătate de secol. Grupa Londra 2020 îi aduce pe Rafael Nadal și Stefano Tsitsipas în aceeași grupă, plus campionul US Open, Dominic Thiem, și debutantul rus Andrey Rublev.
Novak Djokovic conduce grupa Tokyo și se va înfrunta cu duo-ul în formă Daniil Medvedev și Alexander Zverev, care au disputat finala de la Paris Masters, weekendul trecut, și cu celălalt debutant, argentinianul Diego Schwartzman.
Djokovic va fi hotărât să scrie istorie la ATP Finals, potrivit lui Greg Rusedski, fostul mare jucător de tenis, acum analist.

Djokovic vrea să bată record după record

Sârbul a egalat recent recordul lui Pete Sampras de a fi numărul 1 mondial la sfârșitul anului în șase rânduri, iar victoria de la Londra l-ar aduce la egalitate cu Roger Federer, cu șase victorii la Turneul Campionilor. Djokovic a revendicat patru titluri la rând între 2012 și 2015, înainte ca Andy Murray să-i oprească seria de victorii și nu a ridicat trofeul de atunci, dar Rusedski îl sprijină în 2020. "Cred că Novak Djokovic va dori să restabilească și să lege recordul de șase deținut de Federer. Acum este proaspăt și foarte motivat. Scopul său principal a fost să ajungă pe primul loc și a făcut asta. A avut acea mică problemă la Viena și nu a jucat nici la Paris. A obține numărul unu la sfârșitul anului este o realizare fenomenală, doar Pete Sampras a făcut asta. Realizarea lui Pete este peste cea a lui Novak, deoarece Pete a făcut-o șase ani la rând. Dar cred că va fi motivat. Federer, Djokovic și Nadal vor să rămână cu cele mai multe titluri de Grand Slam, cu cele mai multe victorii în Turneul Campionilor, cu cele mai multe victorii Masters", a declarat Rusedski.
Djokovic este principalul favorit la câștigarea Turneului Campionilor și noi vom paria tot pe el. Are un an perfect.

ATP Finals _ Betfair _ 001.jpg

Șansele, în cifre și procente

Novak Djokovic urmărește un al șaselea titlu ATP la O2 Arena, primul său după 2015, în timp ce Rafael Nadal vizează un prim triumf.
Rafa nu are decât două finale jucate, ambele pierdute, în 2010 și 2013. Ambii conduc la bursa pariurilor pentru ultimul eveniment organizat la Londra înainte de a trece la Torino.
Djokovic are 38,5% șanse de reușită, rivalul său Roger Federer dispare anul acesta, în timp ce Nadal este considerat a avea 18% șanse de succes.
Djokovic a fost tras într-o grupă dură în turneul de opt jucători, cu Daniil Medvedev, Alexander Zverev și Diego Schwartzman. Sârbul îi domină pe toți la meciuri directe, cu Medvedev are 4-2, cu Zverev 3-2 și cu Schwartzman, un categoric 5-0.

Pe de altă parte, Medvedev nu a jucat multe meciuri în 2020, dar a câștigat săptămâna trecută Paris Masters, pentru a salva un an dezamăgitor. Prospețimea i-ar putea oferi un avantaj. Are un procent de 16,7% de a câștiga.
Nadal îi conduce pe Stefanos Tsitsipas și Andrey Rublev cu 5-1 și respectiv 1-0 în meciurile directe. Cea mai grea sarcină a sa din grupă ar putea fi împotriva numărului 3 mondial Dominic Thiem, spaniolul are 9-5 în meciurile directe, dar cei doi nu s-au mai întâlnit niciodată pe terenul acoperit.

PONTURI ATP FINALS


Djokovic - Schwartzman: pariu pe seturi Novak Djokovic 2-0 - cotă 1,44
Medvedev - Zverev 1 - cotă 1,62
Medvedev - Zverev: pariu pe seturi Daniil Medvedev 2-1 - cotă 3,75
Nadal câștigă grupa Londra 2020 - cotă 2,38
Novak Djokovic câștigă Turneul Campionilor - cotă 2,5

Vezi mai multe pariuri pe Sportsbook!

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.