LIGA CAMPIONILOR | Ce pariem: CSM București, spre faza principală, Vâlcea, marea dezamăgire!

"Ne dorim ca la meciul cu FTC să ne prezentăm bine şi să câştigăm." Adrian Vasile, antrenor CSM București

Luna ianuarie nu vine cu fotbal și tenis, ci și cu handbal, iar România are încă două reprezentante în grupele Ligii Campionilor. Sâmbătă, de la ora 17:00, CSM București întâlnește, în deplasare, pe Ferencvaros, în grupa A, iar pentru o calificare în primele două, fetele lui Adi Vasile au nevoie de o victorie.

CSM nu va putea conta pe șapte jucătoare în disputa de la Budapesta: Dragana Cvijic, Alexandrina Barbosa, Bianca Bazaliu, Denisa Vâlcan și Gabriela Perianu nu au făcut deplasarea în capitala Ungariei. Perianu are probleme cu spatele, în timp ce toate celelalte jucătoare absente au suferit intervenții chirurgicale.

În disputele cu Ferencvaros, CSM conduce detașat, pierzând un singur meci din 7. Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, Adrian Vasile, a declarat înainte de reluarea Ligii Campionilor, că va avea multe absenţe la partida din deplasare cu FTC-Rail Cargo Hungaria de sâmbătă, din cauza accidentărilor, dar cu toate acestea este optimist şi afirmă că jucătoarele sale ştiu ce au de făcut pentru a câştiga.

"Ne dorim ca la meciul cu FTC să ne prezentăm bine şi să câştigăm. Nu mă interesează statistica, am văzut atât de multe statistici care s-au răsturnat şi nu mai cred în ele. Cred în ce pot eu să fac, în ce pot fetele şi în felul în care ne facem noi destinul. FTC va avea o altă echipă faţă de meciul de la Bucureşti (n.r. - câştigat de CSM cu 25-19), atunci aveau multe jucătoare cu COVID-19, noi suntem acum cei cu multe accidentări şi avem de suferit. Au o echipă sudată în mulţi ani, un sistem clar, o identitate aparte, îi cunoaştem bine, ştim ce avem de făcut, contează să fim conectaţi sută de la primul până la ultimul minut, pentru că vom avea un meci greu", a declarat Vasile.

În acest moment, formaţia bucureşteană ocupă locul doi în grupă, cu 11 puncte, cu 2 mai puţin decât liderul Rostov, în timp ce Ferencvaros este pe poziţia a 4-a, cu 8 puncte.

Rezultate directe CSM București - Ferencvaros

07.04.2017 CSM-FTC 30-25
15.04.2017 FTC-CSM 26-27
05.10.2018 CSM-FTC 36-31
11.11.2018 FTC-CSM 28-34
25.01.2020 FTC-CSM 33-23
21.02.2020 CSM-FTC 27-24
18.10.2020 CSM-FTC 25-19

CE PARIEM?
Total Goluri CSM București peste 24,5 - cotă 1.67


CSM București câștigă la diferență de 1-5 goluri - cotă 3.6

Șansă dublă, egal sau CSM București - cotă 2.2

Handicap Gyor - 6,5 goluri - cotă 1.73

Total goluri Vâlcea - Gyor +54,5 - cotă 2.0

Vâlcea nu a câștigat niciun meci

Chiar dacă în România a impresionat în ultimele două ediții de campionat, în Liga Campionilor, SCM Râmnicu-Vâlcea a avut evoluții modeste. Duminică, Vâlcea va întâlni puternica echipă a Gyor-ului, calificată deja în faza principală a grupelor. Oltencele au pierdut toate cele 5 partide disputate în grupa B și nimeni nu le dă vreo șansă în fața maghiarelor.

Campioana Europei, Gyor, a jucat deja două meciuri de campionat înainte de a ajunge la Vâlcea pentru meciul de duminică din Liga Campionilor. Gyor a învins la 3 ianuarie, 44-21, pe Alba Fehervar și la 6 ianuarie, 36-25, pe Dunajvaros.
Antrenorul Danyi Gabor le-a folosit pe toate cele patru campioane europene, Oftedal, Brattset, Kristiansen și Solberg, dar și pe cele patru vicecampioane Leynaud, Glauser, Edwige, Nze Minko. Gyor are 8 victorii în actualul sezon în campionat, din tot atâtea partide disputate și este super favorită.

Vâlcea, în schimb, a câştigat, a 12-a ediţie a Memorialului ''Constantin Tiță'', după ce a învins-o pe SCM Craiova cu 25-20 (14-10), în ultimul meci jucat la acest turneu, găzduit de Sala Sporturilor "Traian" din Râmnicu Vâlcea. SCM Râmnicu Vâlcea a ocupat primul loc în clasamentul final al competiţiei, cu 6 puncte, urmată de SCM Craiova, 4 puncte, HC Zalău, 2 puncte, şi CSM Slatina, 0 puncte.
În meciul de duminică, Gyor va pune problema scorului, iar Vâlcea speră într-o minune, poate prinde locul 6, în dauna unor echipe care n-au impresionat, cum ar fi Dortmund, Podravka sau Buducnost.

Câștigă pe Sportsbook!

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.