CSM București - Ferencvarosi TC | Revanșă pentru eșecul din Ungaria?

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti întâlneşte sâmbătă, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă din Capitală, formaţia FTC-Rail Cargo Hungaria, într-o partidă din Grupa A a Ligii Campionilor.

După primele șapte partide din DELO EHF Champions League, CSM București se află pe locul 6, cu șase puncte, în timp ce FTC este liderul grupei A, cu 12 puncte.

"Tigroaicele" vor să uite cât mai repede meciul din weekendul trecut și să își ia revanșa în fața unguroaicelor, după înfrângerea din ultimul minut, scor 30-31 (16-20). Din păcate, confruntarea de sâmbătă se va juca cu tribunele goale.

Anterior, CSM Bucureşti a obţinut rezultatele:
21-22 cu Team Esbjerg,
27-30 cu Rostov-Don,
36-31 cu Podravka Koprivnica,
25-22 cu Borussia Dortmund,
30-22 cu Buducnost și
29-30 cu Brest.

Cristina Neagu, liderul echipei CSM, este încrezătoare într-un succes al grupării noastre.

"Noi ne dorim revanşa cu Ferencvaros pentru că în meciul anterior eu cred că am fost foarte aproape de un rezultat de egalitate. Ar fi fost un punct care pentru noi ar fi însemnat cât o victorie.

Însă nu mai putem întoarce rezultatul acela, vrem să facem un meci bun mâine şi să câştigăm.

Sunt trei meciuri pe care le-am pierdut la limită în această grupă, cred că este şi un pic de neşansă în ceea ce ni s-a întâmplat în acest început de sezon. Sperăm ca roata să se întoarcă şi în favoarea noastră la un moment dat", a afirmat Cristina Neagu înaintea antrenamentului de vineri ai echipei bucureștene.

Pronosticuri

Victorie CSM - cotă - 2.00
Peste 27,5 goluri pentru CSM - cotă - 1.80
Victorie CSM în prima repriză - cotă - 2.00

Confruntarea dintre CSM București și FTC-Rail Cargo Hungaria contează pentru etapa a opta a fazei grupelor DELO EHF Champions League ediția 2021-2022.

Urmează o pauză pentru echipele naționale și o acțiune colectivă, în vederea pregătirii Campionatului Mondial de handbal feminin din Spania, unde CSM București este reprezentată de selecționerul, Adi Vasile, și de extrema stângă, Alexandra Dindiligan!

Faza play-off va avea loc între 26 martie - 3 aprilie, sferturile de finală între 30 aprilie - 8 mai, iar Turneul Final Four în 4-5 iunie, la Budapesta.

Deţinătoarea trofeului este Vipers Kristiansand din Norvegia.

În sezonul anterior, CSM Bucureşti a ratat calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor.

Câștigă cu Sportsbook!

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.