Unde ajunge James Rodriguez în următoarea perioadă de transferuri?

Înregistrează-te acum

Columbianul James Rodriguez, ajuns la vârstă de 28 de ani, este unul dintre cei mai curtați fotbaliști ai planetei.

James Rodriguez mai are contract cu Real Madrid până în vara anului 2021, dar statutul pe care îl are în echipa lui Zinedine Zidane nu e unul mulțumitor. Columbianul a jucat în 8 meciuri din această ediție de La Liga, în care a marcat un gol, și are nevoie de mai multe minute.

James Rodriguez a ajuns în Europa în 2010, când scouterii lui Porto îl remarcau în Argentina, la Banfield. După 3 sezoane în Portugalia, mijlocașul de creație se transfera la AS Monaco în schimbul sumei de 45 de milioane de euro. După un campionat mondial senzațional făcut în 2014, unde a câștigat și Gheata de Aur, cu 6 goluri, columbianul era adus de Florentino Perez pe Santiago Bernabeu. Real Madrid a plătit 75 de milioane de euro.

GettyImages-451395178.jpg

Trădează James Realul?

După un start promițător, James s-a stins. A fost împrumutat două sezoane la Bayern Munchen, dar nu i-a convins pe bavarezi să îl cumpere. Acum e decis să plece de la Real. Cluburi importante din Europa stau la pândă pentru a-și asigura serviciile mijlocașului columbian. Cele mai mari șanse de a-l transfera le are Atletico Madrid, urmată de formații din Premier League, Manchester United, Chelsea, Arsenal și Wolves.

Cota pentru un transfer al lui James Rodriguez la Atletico Madrid în următoarea perioadă de transferuri este 1,83.

GSP,