Ultima etapă din play-off-ul Ligii 2! Cine promovează în prima divizie

 • GSP

Play-off-ul din Liga a 2-a este în fața ultimei etape, iar lupta pentru promovare este mai încinsă ca niciodată.

După patru meciuri, niciuna dintre echipe nu are promovarea asigurată, iar cinci din cele șase formații din play-off-ul au șanse la unul dintre primele trei locuri. Duminică, 2 august, de la 18:30, se vor disputa toate cele trei meciuri din etapa finală.

Clasament play-off Liga 2
  1. UTA Arad 29p
  2. CS Mioveni 27p
  3. FC Argeș 26p
  4. Turris Turnu Măgurele 25p
  5. Rapid 24p
  6. Petrolul 22p
FC Argeș - UTA Arad

FC Argeș, locul 3, primește vizita liderului UTA, într-un meci în care ambele echipe vor un rezultat pozitiv. Arădenii promovează sigur dacă se impun și dacă obțin un egal, în timp ce FC Argeș are nevoie de victorie pentru a nu depinde de alte rezultate.

Piteștenii sunt neînvinși în meciurile cu UTA din acest sezon (2-1 și 0-0), iar meciul de duminică se anunță unul spectaculos.

Pronostic FC Argeș - UTA Arad: ambele marchează - cotă 1,9 pe Betfair

CS Mioveni - Petrolul

CS Mioveni, locul 2, primește vizita celor de la Petrolul, locul 6, singura echipă care nu mai are șanse la promovare. Trupa antrenată de Claudiu Niculescu este sigură de promovare dacă se va impune, iar dacă face egal are nevoie ca FC Argeș să nu câștige meciul cu UTA.

Cum situația la Petrolul este complicată, fanii fiind certați cu jucătorii, Mioveni este văzută ca favorită la victorie și la calificare.

Pronostic CS Mioveni - Petrolul: gazdele câștigă - cotă 1,6 pe Betfair

Rapid - Turris

Rapid și Turris este un meci de care pe care, ambele nevoie având neapărată de victorie pentru a spera la promovare. După ce Turris i-a luat patru puncte Rapidului în sezonul regulat (3-1 și 0-0), giuleștenii vor victoria pentru a-și lua revanșa și a pentru a păstra șanse la primele locuri.

Meciul are toate șansele să fie unul spectaculos, cu goluri multe, din moment ce ambele vor ataca pentru a obține victoria.

Pronostic Rapid - Turris: ambele marchează - cotă 1,83 pe Betfair

Sursă foto: facebook.com/uta1945arad/

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

 • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
 • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
 • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.