Ne pregătim pentru un transfer răsunător. Cota ca Aubameyang să ajungă la Barcelona

Aubameyang-Olympiakos-Arsenal
Secvență de joc cu Aubameyang în Olympiakos - Arsenal
Înregistrează-te acum
Vezi oferta

Pierre-Emerick Aubameyang a confirmat așteptările la Arsenal, însă, paradoxal, clubul londonez nu i-a confirmat așteptările sale. În aceste condiții, e posibil ca în această vară să avem parte de o mutare spectaculoasă pe piața transferurilor.

Aubameyang a sosit pe Emirates în ianuarie 2018, după cinci sezoane impresionante în Bundesliga, la Borussia Dortmund. Cu pe pe teren, Dortumnd a câștigat o Cupă a Germaniei și două Supercupe ale Germaniei.

Gabonezul ajuns între timp la 30 de ani s-a adaptat imediat în Premier League, marcând zece goluri în 14 meciuri încă din primul lui sezon în Anglia. În stagiunea precedentă, Aubameyang a reușit să înscrie 31 de goluri în 51 de partide, fiind desemnat jucătorul sezonului pentru Arsenal.

Stagiunea actuală a mers la fel de bine în plan individual pentru Aubameyang, autor a 20 de goluri în numai 31 de partide. În ciuda succesului de care se bucură, atacantul nu are parte și de succes colectiv. Arsenal se zbate în mediocritate în sezonul 2019/20, iar până acum Aubameyang are în palmares două finale pierdute, una de Europa League, iar cealaltă de Cupa Ligii Angliei.

Barcelona @ 2.88
Real Madrid @ 5.00
Man United @ 5.50
PSG @ 7.00
Liverpool 17.00

Conform cotelor oferite de Betfair Sportsbook, Barcelona are cele mai mari șanse de a-l convinge pe Aubameyang să se transfere în această vară. Catalanii caută de multă vreme un atacant central pentru a-l înlocui pe Luis Suarez. Totuși, în cursa pentru transferul lui Aubameyang este puternic implicată și marea rivală Real Madrid, dispusă să le ofere „tunarilor" o sumă importantă de bani plus fundașul Dani Ceballos. Mai multe ponturi pariuri pe transferuri puteți găsi pe site-ul meu.

Andrei Dumitru,