Șansa mare pentru victoria tricolorilor | Care este miza amicalului cu Belarus?

Partida amicală România - Belarus se va desfîșura miercuri, 11 noiembrie 2020, de la ora 19.00, iar stadionul-gazdă va fi "Ilie Oană" din Ploiești. Tot aici s-a jucat și ultimul meci al naționalei, înfrângerea cu Austria din Liga Națiunilor (0-1).

Pentru respectarea cerințelor UEFA privind numărul de partide al unei echipe reprezentative per an calendaristic și respectarea calendarului fixat de forul continental pentru început de noiembrie, FRF a perfectat un meci amical pentru prima reprezentativă.

Partida de la Ploiești pare a avea o favorită destul de clară. Chiar dacă elevii lui Mirel Rădoi nu trec printr-o perioadă atât de bună par a fi peste cei din Belarus din punct de vedere al valorii.

Fotbal _ Romania _ Nations League _ Betfair _ 002 _ slide.jpg

Tricolorii au întâlnit de patru ori până acum Belarus, reușind două victorii și două remize.

România este în Liga B a Ligii Natiunilor, grupa 1, ocupă poziția a 3-a cu 4 puncte dupa 4 etape parcurse. Vine dupa 2 jocuri in care nu a marcat deloc.

Belarus este în Liga C a Ligii Natiunilor și se află în grupa 4, unde este pe primul loc grație celor 7 puncte stranse în primele 4 etape. A suferit un singur eșec în aceste meciuri

Belarus ocupă locul 90 în clasamentul FIFA. A pierdut semifinala play-off-ului pentru EURO 2020 în Georgia, 0-1. În Liga Națiunilor, în această toamnă, a jucat cu Albania (0-2 acasă), Kazahstan (2-1 în deplasare), Lituania (2-2 în deplasare) și din nou Kazahstan (2-0 acasă).

Recomandări pentru pariere


Romania - Belarus

Victorie România - Cotă - 1.44
Peste 2.5 goluri - Cotă - 2.20
Pauză/Final - România/România - Cotă - 2.25

România va fi arbitrată de o brigată din Bulgaria, condusă de Georgi Kabakov (34 de ani). „Centralul" va fi ajutat de asistenții Martin Margaritov şi Diyan Valkov, în timp ce Sebastian Colțescu va fi arbitrul de rezervă. Selecționerul Mirel Rădoi a mai dat de această brigadă. Cei trei au condus și meciul României U21 cu Franța U21 (0-0), de la Campionatul European U21 de anul trecut.

România joacă pe 11 noiembrie acasă această partidă amicală, apoi pe 15 noiembrie, cu Norvegia în Liga Națiunilor (Arena Națională - București) și apoi, pe 18 noiembrie, cu Irlanda de Nord, la Belfast, în aceeași competiție.

Miza majoră a acestei "triple" o constituie faptul că rezultatele vor influența direct clasamentul FIFA la final de noiembrie, adică cel în baza căruia se vor fixa urnele valorice pentru tragerea la sorți a preliminariilor CM 2022 care debutează în primăvară.

Vezi mai multe pe Sportsbook!

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.