Ponturi România - Austria: oaspeții, marii favoriți

 • GSP
Sursă foto: Instagram @Echipa națională a României

România și Austria se înfruntă miercuri, 14 octombrie, în runda cu numărul 4 din Liga Națiunilor. Meciul va începe la ora 21:45, pe stadionul „Ilie Oană" din Ploiești.

„Ne așteaptă un meci foarte greu, având o miză importantă pentru ambele echipe. România este un adversar puternic. Are un joc combinativ foarte bun. Face tranziția foarte bine și are un presing excelent. La Klangefurt am avut destule momente bune de joc, în fața unui adversar care s-a apărat foarte bine”

- Franco Foda, selecționer Austria

„N-am fost în stare să-mi capacitez jucătorii pentru miza partidei cu Islanda. Acolo ni s-a rupt firul, cum se spune pe românește. A fost un moment în care jucătorii n-au știut cum să gestioneze acea necalificare și nici noi nu i-am ajutat. Iar după asta a venit rezultatul cu Norvegia, care explică totul”

- Mirel Rădoi, selecționer România

„Tricolorii" traversează o perioadă nefastă. Au pierdut semifinala barajului de accedere la Campionatul European de anul viitor, 1-2 cu Islanda, și au suferit o umilință la Oslo, 0-4 contra Norvegiei. Asta după ce Rădoi începuse bine campania din Nations League, cu 4 puncte obținute din „dubla" cu Irlanda de Nord (1-1) și Austria (3-2).

De partea cealaltă, Austria a reușit să câștige ambele deplasări din noua ediție a Ligii Națiunilor, împiedicându-se doar în fața românilor, în partida tur.

Evoluția partidei de la Klagenfurt din urmă cu o lună:

 • România a început excelent partida, iar Denis Alibec deschidea rapid scorul din pasa lui Florinel Coman. Christoph Baumgartner a egalat pentru trupa lui Franco Foda, dintr-un voleu deviat de Dragoș Grigore.

 • Actul secund a început la fel de bine pentru reprezentativa noastră. Grigore a punctat pentru prima dată în tricoul naționalei, în timp ce Austria nu a mai reușit să ofere o replică pe măsură.

 • Trupa lui Rădoi s-a desprins pe tabelă în minutul 70, când Alex Maxim a profitat de o gafă imensă a lui Posch și l-a lobat superb pe A. Schlager. Onisiwo a redus din diferență pentru Austria cu 10 minute înainte de final.
 • Elevii lui Mirel Rădoi au patru puncte în Grupa 1 din Liga B, după trei meciuri. De partea cealaltă, Austria este lider, cu 6 puncte, la egalitate cu Norvegia.

  Ponturi România - Austria. Oferta Exchange

 • Peste 2,5 goluri - cotă 2.06

 • Victorie Austria - cotă 1.91
 • Pariază AICI pe meciurile din Liga Națiunilor

  Echipele probabile:

  România (4-4-2): Tătărușanu - Cr. Manea, Burcă, Toșca, Bancu - N.Stanciu, Al. Crețu, R.Marin - Deac, Alibec, Maxim

  Austria (4-4-2): Pervan - Lainer, Dragovic, Hinteregger, Alaba - Trimmel, Ilsanker, Baumgartlinger, Baumgartner - Gregoritsch, X. Schlager