Întoarce Unirea Slobozia scorul de la Recea? Meci de supraviețuire în Liga 2

Echipe probabile

Unirea Slobozia
Gurău – Rob. Ghiță, I. Dinu, Gab. Lazăr, Ibrian – Trașcu, Bg. Vasile, Afalna, Mih. Adăscăliței, C-tin Toma – M. Ciobanu.
Antrenor: Adrian Mihalcea

Comuna Recea
Răilean – B. Mendoza, Burdeț, Oiță, R. Ispas – Micaș, Akhmatov – Mărieș, Balha, Bura – Batin.
Antrenor: Florin Fabian

Sâmbătă 22 mai la Slobozia se dispută a doua manșă a barajului de menținere în al doilea eșalon fotbalistic al țării între Unirea din localitate și Comuna Recea.

În tur a fost 2-0 pentru maramureșeni, Adrian Balha (71) și Gabriel Oiță (90+2) au înscris golurile echipei antrenate de Florin Fabian.

Ca un amănunt de statistică ambele echipe au stat mai bine în meciurile de pe teren propriu în play-out. Au fost chiar cele mai bune din grupele din care au făcut parte, fiind chiar pe primul loc în clasamentul jocurilor de acasă.

Unirea Slobozia, antrenată de Adrian Mihalcea, trebuie să întoarcă rezultatul, conducerea admnistrativă plusând cu o primă specială. Mai mult, Primăria a anunțat că bugetul echipei va crește cu 50 la sută sezonul viitor, principalul obiectiv fiind accederea în playoff, cu același tehnician pe banca tehnică.

Oaspeții confruntării au sosit de două zile la Izvorani, unde au intrat în cantonament. Vedeta echipei este Marius Coman, dar acesta este accidentat și surse autorizare susțin că ar fi semnat deja cu Petrolul Ploiești.

"Sunt dezamăgit de declarațiile lui Adi Mihalcea care mi-a fost coleg la licența PRO și pe care-l apreciez, însă să afirmi că ne așteaptă «iadul» la Slobozia este instigare la violență, în condițiile în care la Recea au fost primiți la modul cel mai civilizat, chiar dacă ne-au provocat în multe momente ale jocului, fapt demonstrat și prin cartonașele galbene pe care le-au luat", a declarat Florin Fabian în presa maramureșeană.

Pronosticuri


Victorie Unirea - cotă 2,30
Peste 2,5 goluri - cotă 2.05
Gazdele peste 2,5 goluri - cotă 2,30

Câștigă cu Sportsbook!

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.