Spectacolul este garantat atunci când trei echipe se luptă pentru titlu | Ponturi pentru Liga 1

Se părea că lupta pentru titlu se va duce doar între FCSB și CFR Cluj, fără CSU Craiova. Numai că, după două victorii ale echipei craiovene în fața respectivelor, coroborate și cu înfrângerea liderului campionatului regular, FCSB, cu Sepsi, lucrurile au luat o altă turnură.

Lupta se va duce în trei, ceea ce face disputa mult mai spectaculoasă, pentru că apar mai multe planuri în atenție, mai multe evenimente, iar lucrurile pot lua astfel întorsături imprevizibile. Aceasta este ultima etapă a turului play-off-ului.

Play-off

 • FCSB - CFR Cluj

 • Echipa bucureșteană stă jalnic din punctul de vedere al moralului, după cele două înfrângeri consecutive în care a primit patru goluri. Astfel șansele la titlu i s-au diminuat, dar încă se află, cum se zice, la mâna ei. CFR Cluj pare să fi trecut peste eșecul de-acasă cu CSU Craiova, mai ales că acum, după multă vreme, se află în postura de lider. Dacă iese cu bine din acest derby, drumul spre titlu îi va deveni ceva mai lin. În sezonul regular, nu cu foarte mult timp în urmă, în calitate de gazdă, FCSB a învins echipa clujeană la scor de forfait, 3-0, însă este greu de crezut că se va mai întâmpla ceva asemănător acum. Chiar să aibă și de această dată Iordănescu & Co. ghinionul din acea partidă cu aceleași problemele mari de efectiv? Oricum, echipa gazdă este obligată să abordeze ofensiv partida, pentru a obține victoria, altfel se cam poate gândi la lupta pentru... locurile 2-3.
  Pont: Sub 2.5 goluri - Cotă - 1.55

 • FC Botoșani - Sepsi

 • Mare păcat că Sepsi nu a intrat în play-off cu mai multe puncte, astfel încât să fi fost și ea implicată în lupta la titlu. Ce nebunie ar fi fost cu un duel în patru! Asta deoarece echipa antrenată de Leo Grozavu a arătat că se poate bate de la egal la egal cu cele trei candidate. Așa însă, la șapte puncte de locul 3, are șanse minuscule și să prindă locul 3. Meciul de la Botoșani nu este unul ușor, formația gazdă fiind redutabilă pe teren propriu, mai ales că a anunțat că dorește clasarea pe locul 4. Așa că meciul se anunță unul deschis.
  Pont: Ambele marchează - Cotă - 2.05

 • Academica - CSU Craiova

 • După ce a început cu stângul play-off-ul, pierzând puncte în fața out-sider-elor, când s-a aflat apoi față în față cu contracandidatele la titlu, a izbutit să le învingă pe ambele, făcând mai atractivă lupta. Și cu un pic de noroc, dar cu o manieră clar mai ofensivă, a izbutit să marcheze în aceste confruntări câte două goluri de meci. Partida de-acum cu Academica nu este dinainte câștigată, dar la forma și moralul pe care le au cele două combatante la această oră, este greu de crezut că echipa olteană va scăpa victoria.
  Pont: Victorie Craiova - Cotă - 1.52

  Play-out

  Chiar dacă mai sunt destule puncte puse în joc, în această zonă defavorizată a Ligii I au început să se contureze niște situații. Cele mai slabe echipe atât din clasament, dar și de pe teren, CSMP Iași, Hermannstadt și Dinamo, se vor lupta pentru evitarea retrogradării directe. Pentru evitarea ultimului loc de baraj în schimb, disputa rămâne deschisă pentru mai toți cei clasați de la locul 13 în sus, mai puțin poate pentru Chindia și Argeș.

 • Gaz Metan - CFC Argeș

 • Echipa din Mediaș fuge cât poate de zona periculoasă. Iar acum are moralul ridicat, după ce și-a bătut conjudețeana din Sibiu într-un meci în deplasare dar jucat la... Mediaș! De această dată va fi chiar oficial gazdă pe propriul stadion în acest meci dificil cu echipa piteșteană. Meci dificil, pentru că formația din Trivale este metamorfozată în bine la trecerea în 2021, iar acum ochește unul dintre primele două locuri ale play-out-ului.
  Pont: Ambele marchează - Cotă - 2.10

 • UTA - Chindia

 • În sezonul regular, Chindia a fost una dintre cele doar două echipe învinse de UTA pe propriul stadion „Francisc von Neuman". Numai că în prezent, formația arădeană se află într-un ușor recul, după două înfrângeri consecutive destul de clare. Asta spre deosebire de Chindia care este liderul play-out-ului, fiind neînvinsă în cele patru partide disputate până acum, din care a câștigat trei, mai mult, în niciuna neprimind gol!
  Pont: Sub 2.5 goluri - Cotă - 1.52

 • Astra - CSMP Iași

 • Echipa ieșeană respiră tot mai greu. Cu lotul descompletat din diverse motive, cu lupte intestine fără oprire la nivelul conducerii, cu scandaluri între jucători și antrenor, cu o conducere complet neprofesionistă, CSMP Iași nu prea are cum să mai evite retrogradarea. Astra, care vizează primele locuri ale play-out-ului, are astfel toate șansele să-și adjudece această partidă. Orice rezultat în afara victoriei sale va fi considerat un eșec.
  Pont: Victorie Astra - Cotă - 1.40

 • FC Voluntari - Hermannstadt

 • Meci important pentru ambele, căci echipa gazdă încearcă să evite locurile de baraj, în timp ce Hermannstadt fuge de retrogradarea directă. De aceea, este de așteptat o partidă încrâncenată, de uzură, pentru niște puncte foarte utile pentru ambele. Echipa gazdă e destul de redutabilă pe teren propriu, în timp ce oaspeții au arătat că pot produce surprize în deplasare.
  Pont: Ambele marchează - Cotă - 2.05

 • Viitorul - Dinamo

 • Alt meci pe muchie de cuțit, care are cam aceleași date ale problemei ale meciului de mai sus, de la Voluntari. Diferența este că ambele echipe vin după victorii în etapa trecută, având un moral ceva mai bun, după ce au recepționat din plin serii lungi de eșecuri. În ultima confruntare dintre ele, Viitorul a făcut-o „praf" pe Dinamo chiar la București, cu un 5-0 fără drept de apel. Și în general, echipa dobrogeană i-a cam fost mereu „nașă" celei din Șoseaua Ștefan cel Mare. De aceea credem că și acum balanța va înclina tot spre ea, chiar dacă îi va fi mult mai greu ca la amintita partidă.
  Pont: Victorie Viitorul - Cotă - 2.20

  Câștigă cu Sportsbook!

  Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
  Pariază acum

  Se aplică T&C.