Playoff/Playout | Se intră în linie dreaptă | Recomandari pariuri

Aceasta este etapa de debut a „play-urilor", adică se intră în linie dreaptă spre finalul sezonului 2020/21.

Play-off

CSU Craiova - Sepsi
Malițioșii la adresa echipei craiovene ar susține că acesta este un meci pentru locul 3. Că o eventuală victorie a celor de la Sepsi ar aduce-o pe aceasta la doar 3 puncte distanță de gruparea olteană. Este însă o misiune grea, CSU Craiova fiind greu de învins, mai ales de când a sosit antrenor Ouzounidis. Va lipsi Vașvari de la oaspeți, suspendat.

Pont: sub 2,5 goluri - cotă - 1.56


CFR Cluj - Academica
Fotbaliștii de la CFR Cluj au un mic dezavantaj, faptul că au jucat meciul de supercupă în acest mijloc de săptămână, fiind posibil să apară o mică oboseală. Acadenica are un bilanț de KO cu CFR Cluj, pierzând toate cele patru partide susținute până acum. Și acum, CFR are prima șansă, cu toate că nu va fi o promenadă pentru oamenii lui Edward Iordănescu, știut fiind că echipa din Clinceni s-a arătat o nucă tare în acest sezon. Vor lipsi, fiind suspendați, Bordeianu de la gazde, Cebotaru și Ciunciukov de la oaspeți.

Pont: sub 2,5 - cotă - 1.52


FCSB - FC Botoșani
Echipa din Botoșani a pierdut adesea în fața FCSB și mai pe bune, și pe mai puțin bune. Această nouă accedere în play-off se arată pentru echipa botoșăneană ca un obiectiv deja atins în actualul sezon, așa că este de așteptat să abordeze cu detașare meciurile care urmează, motiv pentru care nu o vedem să-i strice week-end-ul echipei bucureștene. Va lipsi Ov. Popescu de la gazde, suspendat.

Pont: Victorie FCSB - cotă - 1.58


Play-out

UTA - Viitorul
Acesta este meciul care deschide faza „play"-urilor. UTA care a izbutit în ultima etapă să învingă pe teren propriu, trecând peste acest complex, speră să facă din asta o obișnuință. Și ar putea izbuti acest lucru în acest prim meci, deoarece va avea în față o echipă aflată într-o perioadă nefastă, am numit-o pe Viitorul, care în ultimele 18 meciuri a izbutit o singură victorie. De aceea a și fost îndepărtat Mircea Rednic de pe banca tehnică, iar obiectivul echipei dobrogene, pare incredibil, a devenit salvarea de la retrogradare. Nu vor fi în teren Șliakov de la gazde și R. Benzar de la oaspeți, ambii suspendați.

Pont: Peste 2.5 - cotă - 2.45


Astra - Dinamo
Se repetă partida de-acum câteva zile, din semifinalele Cupei României, când tot la Giurgiu gazdele au câștigat cu 1-0. La Dinamo între timp a sosit un nou antrenor, Dušan Uhrin, de fapt este vorba de o revenire, care l-a înlocuit pe veteranul Gheorghe Mulțescu. Nu știm în ce măsură a reușit cehul să schimbe ceva în doar cîteva zile. Căci Dinamo a continuat să-și bată recordurille negative și dacă va continua așa, se va regăsi la final sub linie. Cât despre Astra, aceasta este cotată să termine pe primele locuri ale play-out-ului și totodată să acceadă în finala cupei, asta după ce va avea încă un meci cu Dinamo. Vor lipsi pentru acest meci Čanađija de la gazde, Fabbrini și Ehmann de la oaspeți, cu toții suspendați.

Pont: sub 2,5 goluri - cotă - 2.30


Chindia - Hermannstadt
Chindia a ratat accederea în play-off, însă nu este timp de prea multe regret, căci echipa dâmbovițeană are de luptat pentru a evita retrogradarea. Căci dacă va cădea într-o melancolie cauzată de respectiva ratare și va pierde câteva meciuri la rând, ar putea ajunge în zona periculoasă. Acolo unde Hermannstadt este de multă vreme, arătând nesiguranță și inconstanță. Vor lipsi Neguț de la gazde și Matricardi de la oaspeți, ambii suspendați.

Pont: Victorie Chindia - cotă - 2.25


Gaz Metan - Voluntari
Meci între două echipe cu moraldestul de bun. Gaz Metan, care la un moment dat era creditată cu șanse pentru play-off, are acum în vedere să nu alunece în zona retrogradării, la fel ca și Voluntari, care acum se află pe locurile barajiste. Echipa din Ilfov însă a arătat că se poate descurca în situații limită. Va lipsi Alceus dde la Gaz Metan, suspendat.

Pont: ambele marchează - cotă - 2.10


Argeș - CSMP Iași
Și Argeș a ratat play-off-ul, după un meci pierdut prostește cu Hermannstadt. Cu toate acestea, echipa lui Ianovschi și Prepeliță a arătat că are calitate, iar jucătorul ei numărul 1, Malele, este într-o mare formă. Echipa ieșeană a mai urcat din străfunduri, după ce pe banca sa a venit italiano Nicolo Napoli. Însă este departe de a fi trecut peste probleme acute pe care le are de multă vreme. Dacă echipa argeșeană prinde o zi bună, ieșenii nu au vreo șansă să se întoarcă acasă cu vreun punct. Vor lipsi N. Mușat de la gazde, Popadiuc de la oaspeți, ambii suspendați.

Pont: Victorie Argeș - cotă - 2.00


Câștigă cu Sportsbook!

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.