Pariuri la FC Voluntari - FCSB: cele mai captivante cote

https://www.facebook.com/FCSBOfficial
Înregistrează-te acum

FC Voluntari și FCSB se înfruntă sâmbătă, 12 septembrie, în etapa cu numărul 3 din Liga 1. Meciul va începe la ora 21:00, pe stadionul „Anghel Iordănescu" situat în apropierea Capitalei.

„Cea mai bună apărare este atacul. Important este să ajungem să le punem probleme, să dăm goluri ca să putem câştiga. Noi respectăm echipa adversă, are jucători de mare calitate, jucători de echipă naţională, însă niciodată nu ne va fi frică. Vom intra pe teren şi vom da maximum.

Şansele noastre cu FCSB sunt foarte mari. Ne batem de la egal la egal cu ei. Totuși, întâlnim un adversar puternic, cea mai bună echipă a momentului, care se bate pentru Europa, dar am încredere în jucătorii mei, în grupul acesta şi în ceea ce lucrăm la antrenamente. Încercăm să câştigăm punct sau puncte. Noi n-avem voie să ne relaxăm, pentru că e clar că va fi foarte dificil”

- MIHAI TEJA, ANTRENOR FC VOLUNTARI

„Ne-am mai îmbunătățit nivelul în această pauză, din toate punctele de vedere. Ne așteaptă un meci greu, împotriva unei echipe care este foarte bine organizată, care se apără bine, o echipă neînvinsă în primele două etape. Urmează o perioadă complicată pentru noi, cu meciuri din trei în trei zile, trebuie să ne gândim la toate aspectele.

Mâine vom decide ce formulă de echipă vom alege, avem în vedere să schimbăm și câțiva jucători, pentru că ne așteaptă o deplasare grea joi în Europa”

- TONI PETREA, ANTRENOR FCSB

Ambele echipe au început în forță noul sezon de Liga 1. Roș-albaștrii s-au impus categoric în primele două meciuri, scor 3-0 cu Viitorul Constanța și Astra Giurgiu, în timp ce FC Voluntari a scos 4 puncte din duelurile cu UTA Arad (0-0) și Gaz Metan Mediaș (2-1).

În total, FCSB și FC Voluntari s-au întâlnit până acum de 10 ori, din momentul promovării ilfovenilor în prima divizie. Poate surprinzător, trupa pregătită în prezent de Toni Petrea (antrenor) și Thomas Neubert (preparator fizic) a înregistrat 5 victorii, jumătate dintre confruntări fiind încheiate cu o remiză (3) sau cu o victorie neașteptată a celor de la FC Voluntari (2).

Confruntările dintre Voluntari și FCSB în ediția precedentă de Liga 1:

 • FCSB - Voluntari 1-3 (11 august 2019) - marcatori: Coman / Țîră, Ricardinho, Botezatu (aut.)

 • Voluntari - FCSB 1-2 (2 februarie 2020) - marcatori: Simonovski / Olaru, Coman
 • Așa cum se așteptau microbiștii, FCSB pornește favorită la pariuri, cu o cotă la victorie de 1.67. De partea cealaltă, elevii lui Teja sunt cotați la 5.50 pentru un succes-surpriză. În continuare, alte cote captivante pentru FC Voluntari - FCSB.

  Pariuri la FC Voluntari - FCSB

 • Ambele echipe marchează cel puțin un gol - cotă 2.02

 • Peste 2,5 goluri în meci - 1.99

 • FCSB câștigă ambele reprize - cotă 2.60

 • FC Voluntari învinge cu scorul de 3-1 (rezultatul singurelor victorii obținute de ilfoveni cu FCSB) - cotă 55.00
 • Pariază pe Exchange pe meciul FC Voluntari - FCSB - AICI!

  FC Voluntari - FCSB: cum ar putea arăta formulele de start

  FC Voluntari (4-3-3): 12. Rîmniceanu - 22. Ricardinho, 3. Armaș, 2. C. Achim, 32. Kocic - 11. Căpățînă, 27. Eric, 99. Borțoneanu - 8. I. Gheorghe, 9. Al. Stoica, 92. Grădinaru
  Rezerve: 33. Cotolan, 23. Al. Vlad, 28. I. Balaur, 29. I. Badea, 70. Simonovski, 98. Cr. Costin
  Antrenor: Mihai Teja

  FCSB (4-3-3): 99. A. Vlad - 2. V. Crețu, 17. I. Cristea, 4. Miron, 3. Panțîru - 27. Olaru, 23. Ov. Popescu, 10. Fl. Tănase - 98. Man, 9. Sg. Buș, 7. Fl. Coman
  Rezerve: 1. Târnovanu, 6. Briceag, 11. Moruțan, 18. Soiledis, 19. Ad. Petre, 20. Vînă, 21. Buziuc, 29. Pandele, 30. Horșia
  Indisponibili: T. Niga, R. Udrea, G. Simion, Pantea (COVID-19), L. Filip, Nedelcu (accidentați)
  Antrenor: Toni Petrea

  Stadion: „Anghel Iordănescu" (Voluntari)
  Arbitru: Mladinovici Horia Gabriel
  Asistenți: Avram Valentin, Neacşu George Florin

  GSP,