Etapa a 24-a | O retrezire a fruntașelor? Recomandări pariuri | Vezi statistică!

În ultima vreme, cele trei echipe cu veleități la titlu, CFR Cluj, FCSB și CSU Craiova, și-au dezamăgit crunt proprii suporteri. Cel puțin în etapa trecută, acestea au obținut împreună doar 2 puncte, marcând un singur gol!!! Asta cu toate că au întâlnit echipe accesibile, în care totul le era favorabil.

FCSB - Chindia
Cea mai șifonată a ieșit FCSB, aflată la al doilea 0-1 consecutiv în campionat, și dacă adăugăm și eliminarea din cupă, al 3-lea consecutiv. De această dată va avea în față o echipă care până nu demult a fost considerată una dintre revelațiile sezonului, Chindia, dar care de 5 meciuri nu a mai câștigat, din acestea extrăgând doar 2 puncte. Chiar și cu FCSB în pasă proastă cum este acum, este greu de crezut că gruparea târgovișteană își va putea întrerupe această serie nefastă. Gazdele vor fi lipsite de doi jucători importanți, Fl. Tănase și Ov. Popescu, ambii suspendați pentru cumul de avertismente, la fel și la Chindia, D. Dumitrașcu, din același motiv.

Recomandare
Victorie FCSB - Cotă - 1.38

Gaz Metan - CFR Cluj
După ce a tot fost lăudată prestația celor CFR Cluj, că de la venirea lui Edward Iordănescu echipierii grupării din Gruia și-ar fi regăsit plăcerea de a juca, iată că de câteva meciuri, acea afirmație nu mai are acoperire. A ratat trei situații până acum de a se urca pe prima poziție, ca să o depășească pe FCSB. Iar după cum a arătat etapa trecută, cu Voluntari, probabil că dacă mai dura o zi respectivul meci, tot nu ar marcat (face excepție acel gol neacordat, când mingea a trecut linia porții, pe care un hawk-eye l-a fi confirmat). La Mediaș ar trebui să schimbe ceva, în fața unei echipe pe care Iordănescu a pregătit-o de curând, dar care este o nucă destul de tare. Echipa gazdă nu va beneficia de aportul mijlocașului Alceus, suspendat.

Recomandare
Ambele marchează - Cotă - 2.15

U Craiova - Hermannstadt
CSU Craiova nu a mai pierdut din etapa a 14-a, adică de 9 meciuri, dar 7 dintre acestea au fost egaluri. Cu excepția victoriei cu 3-0 de la Iași, în rest a fost foarte timidă în ofensivă, atunci când a izbutit totuși să marcheze, a dat un suingur gol de meci. Hermannstadt vine aureloată de victoria cu FCSB, dar cu siguranță că defensiva va fi principala pedală pe care va apăsa. Nu va juca fundașul dreapta de la gazde, Vlădoiu, suspendat.

Recomandare
Sub 2,5 goluri - Cotă - 1.70

Sepsi - Academica
Un meci interesant este cel de la Sfântu Gheorghe între două posibile viitoare partenere de play-off, Sepsi și Academica. Se anunță echilibru și contre, între două formații care au făcut o treabă bună în actualul sezon. Sepsi vine după 5 egaluri consecutive, dar acum va putea miza pe mai toți titularii, care între timp s-au vindecat după ce mulți dintre ei fuseseră victime ale pandemiei. Academica nu-l va avea pe mijlocașul de bandă P. Pîrvulescu, suspendat.

Recomandare
Ambele marchează - Cotă - 2.10

Astra - Dinamo
Despre Astra - Dinamo se poate spune că este un derby al problemelor, ambele grupări având mari complicații interne. Cele de la Dinamo sunt foarte bineștiute, nu mai necesită amintite, iar cele de la Astra, care nu erau nici ele deloc mici, tind să se amplifice, după ce finanțatorul echipei a fost trimis de ieri în închisoare.

Recomandare
Ambele marchează - Cotă - 1.78

UTA - FC Botoșani
UTA, o echipă a paradoxurilor, este deosebit de redutabilă în deplasare, însă pe atât de modestă pe teren propriu, unde n-a obținut decât o singură victorie sezonală. FC Botoșani trece printr-o perioadă fecundă, după 4 victorii consecutive, asigurându-și astfel într-o proporție foarte mare participarea în play-off. În tur a pierdut acasă cu UTA, acum însă, din cele menționate mai înainte, pare capabilă să-și ia punctele înapoi. Gazdele nu vor putea beneficia de fundașii Benga și Melinte, ambii suspendați pentru cumul de avertismente, situație similară și pentru jucătorii oaspeților M.Roman și Șeroni.

Recomandare
Peste 2,5 goluri - Cotă - 2.30

Viitorul - Poli Iași
Viitorul s-a tot duelat cu CSMP Iași de pe vremea când erau în eșalonul secund, ele promovând împreună în primăvara lui 2012. De-atunci au oferit multe confruntări directe interesante, de care pe care, cu destule rezultate neașteptate. Neașteptat a fost și deznodământul din tur, când, pe stadionul din Iași a căzut nocturna, motiv pentru care echipa din Moldova a pierdut la „masa verde". În prezent, niciuna nu trece prin momente prea bune, Viitorul nemaicâștigând de 11 meciuri! Iar echipa din Iași de 8 meciuri, înșurubându-se în postura de „lanternă roșie". Oaspeții s-au deplasat la Ovidiu fără De Iriondo și Calcan, ambii suspendați pentru cumul de cartonașe galbene.

Recomandare
Ambele marchează - Cotă - 1.83

Voluntari - Argeș
Este un meci între două echipe care au arătat o formă destul de bună, mai ales echipa oaspete, neînvinsă în 2021. Apărările au funcționat bine în ambele cazuri și de aceea ne așteptăm la un meci fără prea multe goluri.

Recomandare
Sub 2,5 goluri - Cotă - 1.48

Câștigă cu Sportsbook!


Cifre de avancronică

 • FC Voluntari - CFC Argeș

 • Bilanț general în campionat: 1. 0. 0. 1. 1-2
  Cu Voluntari gazdă: -
  În tur: Argeș - Voluntari 2-1

 • CSU Craiova - Hermannstadt

 • Bilanț general în campionat: 5. 3. 1. 1. 7-3
  Cu CSU gazdă: 2. 1. 1. 0. 4-1
  În tur: Hermannstadt - CSU 0-1

 • Sepsi - Academica

 • Bilanț general în campionat: 4. 1. 1. 2. 5-4
  Cu Sepsi gazdă: 1. 1. 0. 0. 4-0
  În tur: Academica - Sepsi 2-0

 • Astra - Dinamo

 • Bilanț general în campionat: 37. 14. 11. 12. 63-54
  Cu Astra gazdă: 18. 9. 4. 5. 37-26
  În tur: Dinamo - Astra 1-1

 • Gaz Metan - CFR Cluj

 • Bilanț general în campionat: 29. 6. 14. 9. 31-40
  Cu Gaz Metan gazdă: 14. 4. 7. 3. 16-15
  În tur: CFR Cluj - Gaz Metan 1-2

 • FCSB - Chindia

 • Bilanț general în campionat: 3. 2. 1. 0. 5-2
  Cu FCSB gazdă: 1. 0. 1. 0. 1-1
  În tur: Chindia - FCSB 0-2

 • UTA - FC Botoșani

 • Bilanț general în campionat: 1. 1. 0. 0. 3-2
  Cu UTA gazdă: -
  În tur: Botoșani - UTA 2-3

 • Viitorul - CSMP Iași

 • Bilanț general în campionat: 19. 12. 4. 3. 26-14
  Cu Viitorul gazdă: 9. 6. 0. 3. 13-10
  În tur: Iași - Viitorul 0-3 la masa verde

  Câștigă cu Sportsbook!

  Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
  Pariază acum

  Se aplică T&C.