FCSB - FC Argeș: situație ingrată pentru gazde » Echipe probabile

 • GSP
https://www.facebook.com/FCSBOfficial

FCSB - FC Argeș, meci din etapa cu numărul 4 a Ligii 1, se joacă duminică, 20 septembrie, de la ora 21:30.

În mod normal, Blejdea ar fi putut intra în meciul cu UTA, asta era schimbarea pe care aș fi vrut să o fac, însă introducerea lui Mușat a venit pentru că făcusem deja o echipă cu două vârfuri și aveam nevoie de centrări, mai ales că UTA bloca foarte mult centrul, lăsând vulnerabile zonele laterale. Asta a fost gândirea din spatele acestei mutări. Altfel, Blejdea, chiar dacă nu are ritmul de joc pe care ni-l dorim, explicabil pentru că a avut acea problemă la menisc, e un jucător pe care noi ne vom baza în continuare și e doar o chestiune de timp până când suporterii îl vor vedea din nou în echipă.

Este un meci foarte important pentru tot ceea ce înseamnă economia acestui debut de sezon. Venim după două înfrângeri și un egal. Sper să refacem acel grup unit pe care l-am avut în play-off-ul Ligii 2. Nu este o muncă ușoară, necesită timp. Atmosfera în cadrul lotului este una bună și mă aștept să avem un meci bun la Giurgiu, contra FCSB-ului.

IONUȚ BADEA, ANTRENOR FC ARGEȘ

 • Confruntarea ar putea fi suspendată, dacă DSP va cere noi testări în cazul lui FCSB, și alți jucători vor ieși pozitiv la coronavirus
 • FCSB vine după thriller-ul din Serbia, 6-6, 5-4 după lovituri de departajare cu Backa Topola (turul II preliminar Europa League). Roș-albaștrii sunt decimați de COVID-19, virusul care a afectat atât staff-ul tehnic, în frunte cu antrenorul principal Toni Petrea și preparatorul fizic Thomas Neubert, cât și lotul de jucători. Nu mai puțin de 9 fotbaliști au fost testați pozitiv la coronavirus, astfel că ei vor lipsi în confruntarea cu argeșenii, nou-promovați în prima divizie a fotbalului românesc: Andrei Vlad, Sergiu Buș, Pandele, Ovidiu Popescu, Ionuț Vînă, Florin Tănase, Iulian Cristea, Darius Olaru, Andrei Miron.

  Trupa care va fi pregătită pentru această confruntare de Mihai Pintilii, antrenor contextual, nu se va putea baza nici pe Florinel Coman, poate cel mai în formă jucător al clubului din Berceni în acest start de sezon. Extrema stânga s-a accidentat în repriza a doua a meciului cu Topola, ieșind de pe teren cu ajutorul personalului medical. Dragoș Nedelcu, Lucian Filip, Răzvan Oaidă sunt și ei indisponibili, fiind accidentați.

  PARIAZĂ AICI PE MECIURILE DIN LIGA 1!

  Astfel, FCSB va trebui din nou să improvizeze, iar în primul „11" se vor regăsi mai mulți juniori, printre care Robert Ion, Botezatu sau Tand.

  De partea cealaltă, Argeș încă nu a câștigat în actuala stagiune de Liga 1, înregistrând un rezultat de egalitate (1-1 cu UTA Arad) și două înfrângeri, 2-3 contra celor de la FC Botoșani și 0-2 vs. Gaz Metan Mediaș.

  FCSB - FC Argeș, la Giurgiu

  FCSB - FC Argeș se va disputa la Giurgiu, pe stadionul „Marin Anastasovici", nu în București, acolo unde gazdele de duminică își dispută în general meciurile, pe Arena Națională.

  Gazonul cele mai mari arene din țară este într-un proces de schimbare, întrucât starea acesteia nu mai era optimă pentru desfășurarea competițiilor sportive, așa cum s-a putut observa și în meciul România - Irlanda de Nord 1-1 din Liga Națiunilor.

 • 8.500 de locuri are stadionul din Giurgiu
 • Echipe posibile la FCSB - FC Argeș:

  FCSB (4-4-2): R. Udrea - Pantea, M. Botezatu, Trif, Tand - Timiș, Oct. Popescu, Ardelean, Horșia - Istrate, R. Ion

  FC Argeș (4-2-3-1): Croitoru - G. Matei, Turda, M. Leca, Mușat - A. Prepeliță, Meza Colli - G. Deac, A. Cozma, Mirică - Mediop

  Arbitru: George Găman
  A1: Florin Păunescu
  A2: Marius Marchidanu

  Ultimele 5 întâlniri directe dintre FCSB și FC Argeș

 • FC Argeș - FCSB 2-2 (20 martie 2009, Liga 1)

 • FCSB - FC Argeș 2-0 ( 16 august 2008, Liga 1)

 • FCSB - FC Argeș 2-0 (17 martie 2007, Liga 1)

 • FC Argeș - FCSB 0-1 (9 septembrie 2006, Liga 1)

 • FCSB - FC Argeș 0-0 (12 martie 2006, Liga 1)