Cotă de 2.40 la Voluntari - Hermannstadt

Înregistrează-te acum

Voluntari - Hermannstadt, partidă din play-out-ul Ligii 1, se dispută luni, 9 martie, de la ora 18:00.

Voluntari traversează o perioadă foarte bună în Liga 1, cu 3 victorii și un rezultat de egalitate în precedentele 4 etape de campionat. Trupa lui Mihai Teja a început cu un rezultat pozitiv și play-out-ul, cu un meci nul în deplasare la Viitorul, 0-0.

Pentru Hermannstadt, aceasta va fi prima partidă după eliminarea din Cupa României, suferită în fața celor de la FCSB, în urma unui meci în care sibienii au condus la un moment dat cu 1-0.

Înaintea acestei runde, ilfovenii erau ultimii în campionat - 11 puncte -, iar formația lui Vasile Miriuță ocupa poziția a 10-a, având 16 puncte.

În sezonul regular, Voluntari a reușit să obțină 4 puncte din confruntările directe cu Hermannstadt: 2-0 pe arena „Anghel Iordănescu" și 0-0 pe stadionul Trans-Sil din Târgu Mureș.

Echipe probabile:

FC Voluntari: Cojocaru - Belu, Pașcanu, C. Achim, Al. Vlad - De Lucas, Laidouni - Mățan, Căpățână, Sanoh - Tudorie
Antrenor: Mihai Teja

Hermannstadt: Cristiano - Opruț, I. Stoica, Viera, T. Almeida - Dâlbea, Romario - P. Petrescu, Yazalde, Cordea - Debeljuh
Antrenor: Vasile Miriuță

Așadar, puteți miza pe încă o partidă convingătoare din partea lui Voluntari, ilfovenii având nevoie urgentă de puncte pentru a evita retrogradarea.

Pronostic: victorie Voluntari - cotă 2.40 pe Sportsbook

GSP,