CFR, echipa care nu se încurcă în campionat

Echipe probabile

CS Mioveni
Ducan - Garutti, Al. Iacob, Scarlatache - D. Oancea, A. Panait, L. Dumitriu, Șerbănică - Blănaru, B. Rusu, Buziuc
Rezerve: I. Popescu, D. Toma, Vereș, Massaro, Coșereanu, Rădescu, A. Cristea, I. Balaur, Dat
Antrenor: Alexandru Pelici

CFR Cluj
Arlauskis - Cr. Manea, Graovac, D. Ciobotariu, Latovlevici - G. Fofana, Tahiri - V. Costache, Ad. Păun, Petrila - Debeljuh
Rezerve: Bălgrădean, Sigurjonsson, Omrani, C. Deac, Chipciu, Hoban, Camora, Gâdea, Cestor
Antrenor: Marius Șumudică

Antrenorii din fotbalul românesc observă că și atunci când nu joacă grozav, CFR Cluj câștigă. Așa s-a întâmplat și cu Chindia Târgoviște, iar după 3 echipe, trupa lui Șumudică, angrenată și în preliminariile UEFA Champions League, este neînvinsă în competiția internă. De fapt, este singura echipă cu punctaj maxim după 3 etape.

Înaintea meciului de vineri seara, cu CS Mioveni, Șumudică l-a primit în lot și pe Alex Chipciu. Şumudică a declarat într-o conferinţă de presă că decizia de a-l reprimi în lot pe Alexandru Chipciu, după incidentul cu Otto Hindrich, a luat-o după ce a discutat atât cu jucătorii reprezentativi, cât şi cu conducerea, şi toţi au fost de acord că mijlocaşul poate ajuta în viitor.

"Şi eu am avut momente din acestea când eram jucător, am fost eliminat din antrenamente, dar apoi am fost reprimit. Chiar Mircea Lucescu a făcut o dată cu mine lucrul acesta, la fel şi Viorel Hizo. Aşa că îmi dau seama ce simte un jucător câteodată la un antrenament", a povestit Șumudică.

Așadar, tot mai puternică, cu achiziții și un stil de joc ofensiv, diferit de tot ce am văzut la Dan Petrescu, CFR Cluj este marea favorită și la Mioveni în fața nou-promovatei lui Alex Pelici.

"Am un meci foarte important și vreau să fac 12 puncte. Suntem pe primul loc și suntem la 90 sau 120 de minute de play-off-ul Champions League, iar celelalte echipe, scuzați-mă, marți și miercuri stau și se uită la TV și comentează. Ele se uită la TV și văd și aud Ce-Fe-Re, Ce-Fe-Re. Deranjează și încearcă să...", a declarat Șumudică despre meciul de vineri.

CS Mioveni, o nucă tare?

Alex Pelici este un specialist al promovărilor și lumea fotbalului spune că puțini antrenori au această versatilitate de a scoate tot ce e mai bun dintr-o echipă mică. Același lucru l-a făcut și cu Mioveni. După 2 meciuri începute cu înfrângeri, în etapa a 3-a, în deplasarea de la Sfântu-Gheorghe, Mioveni a jucat nemțește. La cum a arătat meciul aveai impresia că echipa care deja a jucat în Conference League era Mioveni, nicidecum Sepsi. Nu este favorită, dar sunt cote foarte interesantă că trupa argeșeană va marca. Și ne bazăm foarte mult pe faptul că apărarea lui Șumudică nu este chiar compactă, a primit gol aproape în toate meciurile disputate, fie că erau în Liga I sau în cupele europene.

Recomandări pariere

FC Botoșani - UTA X - cotă - 3,30
FC Botoșani - UTA peste 1,5 goluri - cotă - 1,40
CS Mioveni - CFR Cluj - 2 - cotă - 1,72
CFR Cluj câștigă cu 2-1, 3-1 sau 4-1 - cotă - 6,00
CS Mioveni - CFR Cluj - Ambele echipe marchează - cotă - 2,25

Botoșani - UTA, duelul neînvinselor

Doi dintre cei mai interesanți antrenori ai Ligii I sunt la echipele din nord-estul și nord-vestul României, Laszlo Balint la UTA și Marius Croitoru. Doi tehnicieni care sunt foarte atenți pe faza de apărare, însă nu joacă lungă și p-a doua, ci se bazează și pe atac. UTA are 2 goluri marcate în 3 etape, iar Botoșani are 3, o medie de un gol pe rundă.

De această dată, noi am merge chiar pe un rezultat de egalitate, ținând cont de cele două defensive, puternice pentru nivelul Ligii I. UTA nu a pierdut până acum, are 2 rezultate de egalitate, iar FC Botoșani are 7 puncte după 3 meciuri foarte grele, jucate cu FCSB, Voluntari și CSU Craiova.

Câștigă cu Sportsbook!

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.