Ce echipă din Premier League e favorită să îl transfere pe Alexandru Cicâldău

Înregistrează-te acum

Alexandru Cicâldău, mijlocașul în vârstă de 23 de ani al celor de la Universitatea Craiova, este curtat de mai multe cluburi importante din Europa.

Alexandru Cicâldău, o prezență constantă la prima reprezentativă a României, a contribuit din plin la sezonul excelent al Craiovei. Mijlocașul transferat de la Viitorul a marcat 14 goluri și e golgeterul echipei. Prestațiile sale nu au fost trecute cu vederea și poate prinde un transfer important în această vară.

Premier League sau Serie A?

Alexandru Cicâldău este cotat la 4 milioane de euro, dar patronul Mihai Rotaru speră să obțină o sumă mai mare pe mjlocașul său. Cele două campionate în care poate ajunge sunt Premier League și Serie A, iar în acest moment două echipe pornesc ca favorite în cursa pentru semnătura lui.

Prima este Everton. Carlo Ancelotti vrea să atace sezonul următor cupele europene și vrea să își întărească lotul. Pe Sportbook, cota pentru un transfer în Liverpool este de 3.00.

ancelotti.jpg

Cealaltă formație este Sampdoria, ocupanta locului 14 în Serie A. Cicâldău ar avea șansa să lucreze cu un alt imens antrenor italian, Claudio Ranieri. Cota pentru acest transfer este de 3.75.

Pe lista posibilelor destinații mai apar Lazio, Atalanta, Fiorentina, Bologna și West Ham United.

GSP,