Exchange » Cotele pentru Gaz Metan - FC Argeș + echipele probabile

 • GSP
Sursă foto: https://www.facebook.com/GazMetanMediasOficial

Gaz Metan și FC Argeș deschid runda a doua a sezonului 2020-2021 din Liga 1. Meciul se va disputa vineri, 28 august, pe stadionul din Mediaș, cu începere de la ora 18:00. În continuare, prefața duelului + cotele de pe Exchange.

Înfrângere la revenirea în Liga 1

În prima etapă, nou-promovata FC Argeș a fost protagonista unui meci spectaculos în compania celor de la FC Botoșani. Echipa lui Croitoru s-a impus în cele din urmă, scor 3-2, însă nu fără emoții. În minutul 75, tabela arăta 3-0 pentru moldoveni, însă golurile înscrise de Gabi Deac ('78) și Năstasie ('85) au păstrat suspansul până la fluierul final al „centralului" Horațiu Feșnic.

„Din păcate, trebuie să lucrăm mai mult, mult mai mult. Totuși, important e ca jucătorii să rămână și cu ceva bun. Până la urmă, era un meci greu de câștigat, în fața unui adversar care nu se bate pentru același obiectiv cu noi"
Ionuț Badea, antrenor FC Argeș, la finalul confruntării cu FC Botoșani

Start ratat și pentru Gaz

Nici medieșenii nu au fost mai norocoși în debutul noii stagiuni. Elevii lui Dusan Uhrin au capitulat la Voluntari, 1-2, contra trupei lui Teja. Căpățână a deschis scorul din penalty pentru ilfoveni, Ciocan a egalat în actul secund pentru oaspeți, însă Gazul a plecat acasă fără niciun punct, în urma reușitei lui Armaș din minutul 67.

„Nu cred că a fost penalty. Sunt supărat. Nu înțeleg de ce ultimele 15 minute le-am jucat pe întuneric. De ce nu s-a aprins nocturna? Atunci să jucăm la ora 22:00, să nu mai vedem mingea deloc. Arbitrul a zis că dă patru minute de prelungire, dar nu a lăsat decât trei. Toți suntem profesioniști, dar arbitrul a făcut multe greșeli. Vor veni vremuri grele pentru noi"
Dusan Uhrin, antrenorul lui Gaz Metan, nervos după înfrângerea de la Voluntari

Cele două formații nu s-au mai întâlnit din 2009, atunci când evoluau în Liga 1. Ultimele 5 meciuri directe:

 • Gaz Metan - FC Argeș 2-2 (L1, aprilie 2009)

 • FC Argeș - Gaz Metan 2-0 (L1, august 2008)

 • Gaz Metan - FC Argeș 2-1 (L2, aprilie 2008)

 • FC Argeș - Gaz Metan 2-0 (L2, septembrie 2007)

 • Gaz Metan - FC Argeș 2-2 (L1, martie 2001)
 • Cote pentru Gaz Metan - FC Argeș pe Exchange:

 • Victorie Gaz Metan: cotă 2.04

 • Rezultat de egalitate: cotă 3.30

 • Victorie FC Argeș: cotă 3.75
 • Lovitură dată de Gaz Metan

  Gaz Metan are începând cu noul sezon un parteneriat cu Primăria orașului. Anunțul a fost făcut de club în urmă cu câteva zile, în cadrul unui eveneniment în care a fost prezentat și noul echipament al echipei.

  gaz.jpg

  „Încercăm pas cu pas să dezvoltăm și să ajutăm centrul de copii și juniori cu investiții și să aducem cât mai mulți copii la echipă. Acum, odată cu ieșirea din insolvență, este mult mai simplu. Dacă lucrurile funcționează așa cum toată lumea își dorește, presupun că Primăria vrea să fie lângă echipă cât mai mult timp", a declarat Vali Iordănescu, noul președinte al clubului.

  Gaz Metan - FC Argeș » Echipele probabile:

  Gaz Metan (4-2-3-1): Buzbuchi - Romeo, Larie, Popa, Trif - Droppa, Pambou Loembet - Sanoh, Moura, Dogaru - Nițu

  FC Argeș (4-2-3-1): Greab - Matei, Leca, Turda, Mușat - Prepeliță, Meza - Mirica, Popescu, Mătiș - Buhăescu