Rivaldo Exclusiv: Coutinho își poate regăsi forma la Chelsea

Înregistrează-te acum

În interviul săptămânal, brazilianul Rivaldo a discutat posibilitatea ca Philippe Coutinho să revină în Premier League, dar la Chelsea.

După un sezon și jumătate la Barcelona și încă unul la Bayern Munchen, perioadă în care Coutinho nu a avut același succes ca la Liverpool, cred că șansa lui ar fi să își continue cariera la Chelsea. Ar fi o opțiune bună.

Ar veni la un club mare, într-o țară pe care o cunoaște foarte bine și unde a avut cel mai bun an al său. Dacă transferul se va perfecta sunt sigur că își va îmbunăți foarte mult viitorul. Până la urmă a mai strălucit în Premier League și înainte.

Fotbalul e făcut din momente

Uitându-ne la ultimii ani ai lui Coutinho putem spune că nu și-a atins potențialul, dar încă are multe de demonstrat fotbalului. Cu un plus de încredere poate deveni din nou jucătorul care a fost la Liverpool.

Coutinho (2).jpg
Nu putem spune că a jucat prost, ar fi o minciună, dar lucrurile pur și simplu nu au decurs cum se așteptau cei mai mulți după ce a plecat de la Liverpool la Barcelona. E în continuare o prezență constantă în prima reprezentativă a Braziliei, dar nu a avut noroc la ultimele două echipe. Cred că și-ar etala cel mai bun fotbal la Chelsea. Mai mult, anul viitor va fi o ediție nouă de Copa America, apoi Campionatul Mondial. E important pentru Coutinho să joace la o echipă de top.

Dacă nu există chimie, lucrurile se complică
Am mai spus, eu cred în continuare că își poate găsi locul la Barcelona dacă i se va acorda șansa sezonul viitor. Dar totul ține de negocierile dintre club și jucător. Aparent nu e cazul și una dintre părți nu e de acord cu această posibilitate. Așadar, dacă nu există chimie între jucător și formație, cea mai bună variantă ar fi un transfer. Toată lumea ar avea de câștigat.

Pe Sportsbook, cota pentru transferul lui Coutinho la Chelsea este de 1.83.

GSP,