Revine Liga. Manchester City - Real Madrid. Cele mai bune cote pentru supermeciul din UCL

  • GSP

Manchester City și Real Madrid se întâlnesc vineri, ora 22:00, în returul optimilor UEFA Champions League, iar meciul se anunță unul spectaculos.

După 2-1 pe „Santiago Bernabeu", Manchester City pare favorită la calificare, dar elevii lui Pep Guardiola vor avea de muncă. Echipa lui Zidane a devenit campioană în Spania după un parcurs perfect de la reluarea sezonului, câștigând 10 din 11 meciuri.

Totuși, Real va avea o problemă la meciul din Anglia. Nu va putea conta pe Sergio Ramos, căpitanul madrilenilor fiind suspendat.

Miza pe goluri

Manchester City și Real Madrid sunt două dintre cele mai puternice echipe pe faza ofensivă, astfel că meciul are toate șansele să fie unul cu goluri multe.

1,45 - cota Betfair pentru peste 2,5 goluri în meci

1,5 - cota Betfair pentru ca ambele echipe să marcheze

În tur, toate cele trei goluri s-au marcat în repriza secundă, iar acest scenariu se poate repeta și în partida de vineri.

2,8 - cota Betfair pentru ambele echipe marchează în a doua repriză

După ce a ratat șansa de a câștiga Premier League, Manchester City mai are un sigur obiectiv pentru acest sezon, iar englezii vor da totul pentru a triumfa în premieră în Champions League. Astfel, specialiștii consideră că echipa lui Guardiola are prima șansă la victorie și la calificare.

1,6 - cota Betfair pentru ca Manchester City să câștige

2,15 - cota Betfair pentru Manchester City câștigă și se înscriu peste 2,5 goluri

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.