România - Malta Under 21 | Meciul se va juca marți la ora 20.00

Selecţionata Under 21 va întâlni la Giurgiu marţi, 13 octombrie, Malta, la ora 20:00, pe stadionul "Marin Anastasovici".

Echipa națională de tineret a României a pierdut cu reprezentativa similară a Ucrainei, scor 0-1, vineri, în preliminariile Campionatului European. România se mai poate califica la turneul final de pe locul secund.

Accidentat în meciul din Ucraina, Raul Opruț a părăsit cantonamentul U21 sâmbătă seară. Fundașul de la Hermannstadt s-a lovit la umăr în partida de la Kiev, chiar înainte de finalul primei reprize, și nu a mai putut continua. Azi, la revenirea în țară, a efectuat un RMN și s-a constatat că nu va putea fi recuperat în timp util până la meciul cu Malta.

După eșecul din Ucraina, România rămâne pe locul 2 în Grupa 8, cu 16 puncte. Danemarca este lider, cu 22 de puncte. Pe locul 3 se află Ucraina, cu 10 puncte și un meci mai puțin, la egalitate de puncte cu Finlanda, echipa de pe locul 4.

În acest moment, tricolorii sunt obligați să obțină cel puțin o victorie din meciurile cu Malta și Danemarca, pentru a nu a avea emoții în ceea ce privește calificarea și pentru a nu depinde mai mult decât este cazul de rezultatele celorlalte echipe.

Ucraina mai are trei meciuri de disputat. În cazul în care le câștigă pe toate, va face 19 puncte și s-ar afla la egalitate cu România dacă tricolorii obțin o victorie cu Malta sau Danemarca. Totuși, trupa lui Adrian Mutu are avantajul meciurilor directe. România a câștigat meciul tur cu 3-0.

Se poate califica România U21 de pe prima poziție?

Pentru a mai putea spera la prima poziție în grupă, România trebuie să câștige ambele meciuri, iar Danemarca să piardă ultimele două partide, ceea ce este puțin probabil. La turneul final se califică toate câștigătoarele celor nouă grupe și cele mai bune cinci locuri 2, care se vor alătura gazdelor Ungaria și Slovenia, calificate din oficiu.

România face parte dintre echipele de pe locurile secunde din grupe cu cel mai bun punctaj, însă nu are voie să riște și trebuie să obțină cel puțin o victorie din meciurile cu Malta și Danemarca.

Partidele echipelor naţionale de tineret ale României şi Maltei, programat, marţi, la Giurgiu, va fi arbitrat de o brigadă din Kosovo, cu Visar Kastrati la centru. Kastrati va fi ajutat la cele două linii de Besnik Morina şi Imran Kabashi. Rezervă va fi Alban Shala.

Naționala Under 21 de fotbal a României s-a impus fără probleme împotriva Maltei, în deplasare, scor 3-0, pe 8 septembrie.

Programul ultimelor etape
13 octombrie 2020: Irlanda de Nord - Ucraina, România - Malta, Danemarca - Finlanda
14 noiembrie 2020: Malta - Ucraina
17 noiembrie 2020: Ucraina - Irlanda de Nord, România - Danemarca, Malta - Finlanda

Pariuri recomandate:


Peste 3.5 goluri marcate - cota 1.30

România caștigă ambele reprize - cota 1.20

Vezi mai multe pe Sportsbook!

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.