Pronosticul lui Andrei Dumitru pe Exchange, duminică, 24 mai 2020

FC-Koln
Jucătorii lui FC Koln celebrează un gol marcat

Koln și Dusseldorf își dau întâlnire în etapa cu numărul 27 din Bundesliga, singurul mare campionat din Europa care s-a reluat după pauză prilejuită de pandemia de coronavirus care nu a iertat niciun colț al planetei.

Meciul este programat la ora 19:00. Meciul din tur a fost primul dintre cele două echipe după o pauză de șase ani. Koln are de luat așadar o revanșă după ce a fost învinsă în deplasarea de la Dusseldorf, scor 0-2. FC Koln este pe locul 10, cu 33 de puncte. Gazdele de azi au două puncte deasupra lui Hoffenheim și a Herthei Berlin. În primul meci de la revenirea fotbalului german, Kolan a remizat la doi, cu Mainz. Koln a avut parte de meciuri spectaculoase în acest an, toate cu peste 2,5 goluri marcate. Pericolul numărul unu al gazdelor e Cordoba, cu zece goluri marcate. Este echipa cu cele mai puține egaluri, trei la număr, la fel ca Mainz și Union Berlin.

Vă propun un pariu contra la Koln - Dusseldorf

De cealaltă parte, Fortuna Dusseldorf este pe locul 16, loc de baraj pentru menținerea în primul eșalon. Oaspeții au 23 de puncte, fiind la patru lungimi de salvare și la cinci de retrogradarea directă. Fortuna nu a pierdut de patru runde în Bundesliga, dar a obținut doar un succes, scor 2-0, în deplasarea de la Freiburg. Ultimele trei meciuri ale celor de la Dusseldorf s-au încheiat cu rezultate de egalitate contra Herthei Berlin, a lui Mainz și a ultimei clasate Paderborn. Dusseldorf n-a mai pierdut în campionat din 14 februarie, scor 1-4, cu Gladbach.

Ultima victorie la Koln datează din anul 1989. O asemănare între Koln și Dusseldorf este faptul că ambele echipe marchează pe final de repriză. În ceea ce o primește pe Fortuna, o pătrime din golurile marcate de ea au venit între minutul 30 și minutul 45 sau între minutul 75 și minutul 90.

Aleg un pariu de tip contra, pe FC Koln, ceea ce înseamnă că voi câștiga doar dacă partida se încheie la egalitate sau Dusseldorf se impune. Pariul va fi pierdut dacă gazdele câștigă acest joc.

PRONOSTIC EXCHANGE ANDREI DUMITRU
Koln - Dusseldorf Contra Koln @ 1.86

Alte pronosticuri pe piața de exchange puteți găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru.

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.