Prima mea experiență pe Exchange. Concluzii și avantaje

Înregistrează-te acum

Salutare! De curând am acceptat provocarea echipei Betfair și mi-am deschis un cont pentru a testa piața de Exchange. Pariez online de mai bine de opt ani, însă am rămas plăcut impresionat de ceea ce am găsit pe Betfair Exchange.

Am avut nevoie de un singur weekend pentru a mă îndrăgosti de această piață, pe care, să fiu sincer cu voi până la capăt, de multe ori o evitam în trecut crezând că este mult prea complexă.

Adevărul arată cu totul altfel însă. Da, trebuie să te informezi pentru a putea câștiga constant pe Betfair Exchange. Dar am mai descoperit că informația este disponibilă pe net în cantități mari și ușor de digerat.

După cum ați putut vedea deja pe canalul meu de YouTube, am fost inspirat în privința primelor mele pariuri făcute pe Exchange și am încheiat weekend-ul în profit.

Ce m-a impresionat la Betfair Exchange? În primul rând cotele extrem de mari în comparație cu pariurile clasice. Da, sunt diferențe semnificative. Spre exemplu, dacă o favorită are o cotă maximă de 1.50 la pariuri sportive, pe piața de trading aceeași variantă ajunge chiar și la 1.65 înainte de startul meciului.

M-a atras totodată ideea de a miza împotriva altor pariori și faptul că îmi pot crea singur cotele. Un alt aspect pozitiv este bonusul de bun venit pe Exchange, ideal pentru începători. Dacă pierdeți primul vostru pariu în valoare de 150 RON, așa cum mi s-a întâmplat mie, primiți înapoi suma mizată sub formă de cash. E un avantaj major pentru pariorii aflați la început de drum în domeniul tradingului sportiv.

În final, vreau să vă anunț că voi continua să joc pe Exchange și cu siguranță voi reveni la voi cu vloguri și articole amănunțite, în care voi explica în detaliu această piață și cum putem profita la maximum de avantajele ei.

Andrei Dumitru,