Pariuri speciale pe transferurile de jucători. Cinci cote în care cred

Willian-Chelsea
Secvență de joc cu Willian în Valencia - Chelsea, din UEFA Champions League
Înregistrează-te acum

Cum în această perioadă nu avem mai deloc evenimente în oferta de pariuri sportive, m-am gândit că ar fi bine să mă concentrez asupra viitorului. Mai exact, asupra transferurilor care vor avea loc în vară. Betfair ne oferă o mulțime de cote interesante pentru aceste pariuri speciale.

Am ales pentru voi cinci cote care, în opinia mea, au șanse bune de reușită. În primul rând, anticipez că Real Madrid îl va tranfera în cele din urmă pe Kylian Mbappe, la o cotă de 4.50. Despre această mutarea se vorbește de mai bine de trei ani. Real Madrid în continuare nu se regăsește după plecarea lui Ronaldo la Juventus, iar venirea lui Eden Hazard s-a dovedit pentru moment un eșec total.

Alte două ponturi pariuri în care cred sunt cele pentru transferul lui Jadon Sancho la Liverpool, la o cotă de 5.00, respectiv transferul lui Aubameyang la Barcelona, pentru o cotă de 2.88. Jadon Sancho la Liverpool este o soluție viabilă pentru Jurgen Klopp. Tânărul englez s-ar plia perfect pe jocul „cormoranilor", însă are nevoie ca unul dintre Sadio Mane sau Mohamed Salah să părăsească Anfield în vară. De menționat, că Man United și Chelsea au cote mai bune să-l transfere pe Sancho.

Aubameyang poate fi soluția perfectă pentru Barcelona. Catalanii au început căutările pentru înlocuirea lui Suarez de mai bine de doi ani, fără succes până acum. Atacantul lui Arsenal are cota 2.88 să ajungă pe Camp Nou. Este un moment oportun pentru ambele tabere. Pe de-o parte, Barcelona are mare nevoie de un atacant, iar de cealaltă parte Aubameyang este dornic să facă o nouă mutare în cariera sa, mai ales că la Arsenal e cel mai bun jucător, dar nu poate câștiga trofee.

Willian la Tottenham este de asemenea o mutare posibilă. Cota pentru acest transfer este de 5.00. Mourinho a lucrat cu atacantul brazilian în vârstă de 31 de ani, iar acesta cu siguranță îi poate ajuta pe „pinteni" să-și îmbunătățească semnificativ rezultatele din următorul sezon.

Ultimul transfer pe care îl văd foarte probabil este cel al lui Jack Grealish la Man United, pentru o cotă de 1.67. Mijlocașul lui Aston Villa a impresionat atât anul trecut în Championship, cât mai ales anul acesta în Premier League. United a fost inspirată prin aducerea lui Bruno Fernandes, iar acum are șansa de a da o nouă lovitură importantă pe piața transferurilor.

Andrei Dumitru,