Pariuri pe viitorul lui Guardiola. Antrenorul lui Man City poate ajunge în Serie A

Josep Guardiola Zinedine Zidane
Josep Guardiola și Zinedine Zidane salutându-se înainte de Real Madrid - Manchester City
Înregistrează-te acum

Continuăm seria pariurilor speciale, iar de această dată vă prezint cotele oferite de Betfair Sportsbook pentru următorul club pe care Josep Guardiola îl va antrena.

Managerul în vârstă de 49 de ani a intrat în cel de-al patrulea său an la Manchester City, iar trecutul ne arată că nu este genul de antrenor care să zăbovească prea mult la același club. Așa s-a întâmplat și la Barcelona, cât și la Bayern Munchen.

Guardiola a venit pe Etihad Stadium în 2016, reușind să schimbe complet anvergura acestui club, ce-i drept și cu mult ajutor din partea șeicilor dispuși să pompeze sute de milioane de euro în transferuri. Chiar și așa, antrenorul a scris istorie pentru Manchester City, alături de care a reușit să câștige opt trofee: două titluri în Premier League, o Cupă a Angliei, trei Cupe ale Ligii Angliei și două Supercupe ale Angliei. Marele regret rămâne însă Liga Campionilor, trofeu pe care Guardiola nu l-a putut lua nici cu Bayern Munchen. În condițiile date, sunt șanse mici ca Manchester City să poată lua Liga în acest sezon, când toate competițiile ar putea fi anulate.

Conform cotelor oferite de Betfair, Guardiola are toate șansele să o antreneze în viitorul apropiat pe Juventus, supercampioana Italiei. Bookmakerii ne oferă o cotă de numai 1.57 pentru ca acest eveniment să se realizeze.

Juventus @ 1.57
Barcelona @ 6.00
PSG @ 7.00
Bayern @ 11.00
Man United @ 34.00
Inter Miami @ 51.00

La fel ca Guardiola, și clubul Juventus caută triumful în UEFA Champions League. Torinezii l-au adus pe superstarul Cristiano Ronaldo pentru a realiza acest obiectiv, însă pentru moment nu au reușit. E greu de crezut că Ronaldo și Guardiola vor colabora la Juventus, dar nu se știe niciodată, mai ales că Guardiola ar putea fi determinat să plece în această vară după ce Manchester City a fost interzisă doi ani în Liga Campionilor ca urmare a încălcării fair play-ului financiar.

Nu uitați că biletul zilei îl găsiți în continuare pe site-ul meu, Betfair având în oferta de pariuri sportive toate evenimentele disponibile în această perioadă.

Andrei Dumitru,