Nou-promovatele din Premier League, oportunități pentru pariori!

Seara de luni, de la 19:30, ora României, până spre miezul nopții, sunt programate ultimele două meciuri din Premier League, din cadrul etapei 5, West Brom cu Burnley, iar de la 22:00 Leeds cu Wolves.

West Brom cu Burnley pare genul de partidă de care să nu te atingi, ținând cont de startul dezastruos al celor două grupări, dar ambele au o medie de un gol pe meci, ceea ce te apropie de un pariu cu gol marcat de ambele părți. Burnley, revelația din sezonul tercut, are în continuare probleme, cu 5 accidentați, portarul Peacock-Farrell și jucătorii Cork, Mee, Lowton și Rodriguez, pe când la West Brom lipsește doar Robson-Kanu.

West Brom și Burnley sunt echipele care au început fără victorie, la fel ca Fulham și Sheffield Utd, anunțându-se deja în lupta grea pentru supraviețuire în cel mai spectaculos campionat al Europei. Egalul este un rezultat înregistrat destul de rar în acest start de sezon, fără spectatori, dar o cotă de 3.2 pare super tentantă, chiar și pentru 1, unde cota la Sportsbook este de 2.4.
În mod normal, West Brom ar trebui să dea lovitura pe teren propriu, în fața echipei lui Sam Dyche, care nu-și găsește ritmul în acest an.

CE PARIEM LA WEST BROM - BURNLEY?


Ambele echipe înscriu - Cotă 1,80
Victorie West Brom - Cotă 2,40
Pauză - X, Final - 1 - Cotă 5,50

Vezi mai multe pe Sportsbook!

Duelul revelațiilor

Leeds United s-a întors după 16 ani de absență în Premier League. Absolut fabuloasă povestea echipei de pe Elland Road, care a fost aproape de faliment la un moment dat. Toți specialiștii în promovări au eșuat. A fost nevoie de o idee nebună, aducerea unuia dintre cei mai titrați tehnicieni din lume, argentinianul capricios Marcelo Bielsa, căruia nu degeaba i se spune Il Loco, adică Nebunul.

Bielsa a promovat din a doua încercare, iar startul a fost fabulos. Liverpool s-a chinuit, într-un 4-3 de poveste, apoi Leeds a câștigat la fel de spectaculos, 4-3 cu Fulham, 1-0 cu Sheffield United, plus un egal incredibil cu echipa lui Guardiola, Manchester City, 1-1. Leeds joacă pe contraatac, o face ca echipele de pe vremuri, pe ideea, nu contează că primim goluri, trebuie să dăm mai multe decât adversarii. Este și filozofia lui Marcelo.

Leeds marchează, iar cota pentru gol marcat Leeds începe să scadă, dar merită luată 100%, pentru că "the whites" înscriu pe bandă rulantă. Dacă nu e Bamford, atunci e Rodrigo, Klich, Costa sau Harrison. Singura absență notabilă este Pablo Hernandez, dar și nou-venitul Llorente, de la Sociedad. În continuare, Berardi, Forshaw, Casilla și Cooper nu sunt refăcuți, dar Bielsa are dubluri excelente pentru fiecare post.

Wolves este clar o echipă șireată, cu un start de totul sau nimic, 2 victorii și 2 înfrângeri, daor că enclava portugheză a lui Nuno Espirito Santo are câteva ezitări față de sezonul trecut. Arată inconstant, se apără greoi și are un golaveraj negativ, 4-7, după 4 runde.

CE PARIEM LA LEEDS - WOLVES?


Victorie Leeds - Cotă 2,50
Peste 2,5 goluri - Cotă 2,05
Ambele echipe marchează - Cotă 1,70
Leeds marchează prima - Cotă 1,90

Vezi mai multe pe Sportsbook!


Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.