Irlanda de Nord - România: fiecare echipă țintește victoria! X-ul nu ajută pe nimeni

Miercuri, de la ora 21:45, Irlanda de Nord primește vizita României, în etapa cu numărul 6 din grupele Ligii Națiunilor. Confruntarea are loc la Belfast, pe stadionul "Windsor Park".

"Tricolorii" au jucat până acum de 7 ori contra adversarilor, 5 meciuri fiind oficiale şi 2 amicale. Ai noştri s-au impus doar de 2 ori în faţa nord-irlandezilor, care ne-au scos în 1985 de la participarea la Mondialul mexican din 1986.

La solicitarea Federației Române de Fotbal, tricolorii au primit acceptul UEFA pentru a purta banderole negre la Belfast în partida oficială cu Irlanda de Nord. Totodată, forul continental a acceptat păstrarea unui moment de reculegere în startul partidei.

Partida Irlanda de Nord - România va fi condusă de o brigadă din Elveția, cu Bekim Zogaj și Jonas Erni arbitri asistenți iar Fedayi San cu rolul celui de-al patrulea oficial.

La centru va fi Sandro Scharer (32 ani), arbitru FIFA din 2015, al cărui singur contact cu echipe românești de club sau reprezentative datează din 2017. Acesta a oficiat partida România - Kazahstan 3-1 disputată la Ploiești, în Liga Națiunilor.

Nations League _ Romania _ Fotbal _ Betfair _ 0034.jpg

Conform calculelor, România va rămâne în Liga B și în ediția următoare. Singura problemă ar apărea dacă nu ar obține niciun punct din partida anulată cu Norvegia. Într-un asemenea scenariu, improbabil, selecționata lui Rădoi ar avea patru puncte și meciul de la Belfast s-ar dovedi decisiv (în tur, la București, România a terminat la egalitate cu Irlanda de Nord, 1-1).

Rezultatul de la Viena consfințește și faptul că echipa națională nu mai are nicio șansă de a câștiga grupa. Ar putea ajunge totuși pe poziția a doua, cu o victorie la Belfast, având nevoie și ca Norvegia să nu ia punct în ultimul joc, în deplasare cu Austria.

Dacă verdictul partidei România - Norvegia va fi cel mai firesc, victorie la masa verde pentru noi, naţionala Irlandei de Nord va fi marea perdantă, fiind retrogradată, cu un singur punct, partida de miercuri rămânând doar una de palmares pentru insulari.

Recomandări pentru pariori


Peste 2.5 goluri marcate - Cotă - 2.30
Ambele echipe marchează - Cotă - 1.95

Țintește cota!
România câștigă și peste 2.5 goluri marcate - Cotă - 4.50

Vezi AICI mai multe pariuri din Liga Natiunilor!

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.