Avancronică și ponturi pentru Irlanda de Nord - România. Pentru ce luptă „tricolorii"

 • GSP

LIGA NAȚIUNILOR. Irlanda de Nord - România se dispută miercuri, 18 noiembrie, în ultimul meci din acest an pentru „tricolori". Partida se va juca pe arena „Windsor Park" din Belfast și va începe la ora 21:45.

„Aș fi vrut să jucăm cu Norvegia, să arătăm suporterilor că la Oslo a fost un accident. Acum trebuie să păstrăm această energie pozitivă și s-o dublăm pentru Irlanda de Nord”
ALIN TOȘCA

„Regretăm că n-am jucat cu norvegienii, fiecare își dorea revanșa. Acum mergem clar să învingem la Belfast”
RĂZVAN MARIN

România ar fi trebuit să o înfrunte pe Norvegia duminică, la București. Meciul a fost însă anulat de UEFA, întrucât nordicii nu au primit acceptul de a părăsi țara. Motivul? Depistarea pozitivă cu noul coronavirus a fundașului dreapta Omar Elabdellaoui.

Tot la finalul săptămânii precedente, nord-irlandezii au cedat în Austria, 1-2.

Principalul obiectiv al „tricolorilor" este obținerea unei poziții în urna a doua valorică pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Pentru asta, elevii lui Mirel Rădoi trebuie să o învingă pe Irlanda de Nord, ceea ce ar însemna o premieră în confruntările directe dintre cele două echipe.

Irlanda de Nord - România. Ponturi: oferta Exchange

 • Victorie România - cotă 2.48

 • Peste 2,5 goluri - cotă 2.32
 • Irlanda de Nord - România. Mirel Rădoi, răbufnire la conferință

  Înaintea confruntării cu Irlanda de Nord, Mirel Rădoi selecționerul României, a lăsat de înțeles că va răspunde persoanelor din fotbalul românesc care l-au criticat în această perioadă, pentru că, spune el „interesul fiecăruia a fost de a-şi promova anumiţi jucători sau antrenori".

  „Nu-mi pot acorda acest timp vizavi de cei care fac aceste critici, să văd exact unde duc, care sunt interesele lor. Dar probabil că după meciul cu Irlanda de Nord vom putea să discutăm despre fiecare în parte, care este interesul fiecăruia de a-şi promova anumiţi jucători sau o anumită imagine, un antrenor, ca să putem să vorbim mult mai concret, pentru că aşa vorbim la general. Putem să vorbim mult timp şi să scăpăm din mâini o analiză concretă.

  Nu mă deranjează, sunt obişnuit deja să văd că lucruri legate de mine, de jucători care sunt convocaţi sau lucruri care apar în jurul echipei naţionale sunt date cu o zi înainte de meci sau în ziua meciului.

  Pariază AICI pe meciurile din Liga Națiunilor

  Nu stiu de ce, dar suntem obişnuiţi cu astfel de lucruri si trebuie să lucram în continuare. Mai departe, v-am spus, nu vreau să vorbesc despre anumite lucruri pentru că sunt la echipa naţională. Deja se speculează foarte multe lucruri, foarte multe persoane ştiu în locul meu deja unde o sa fiu.

  Asta ar însemna la fiecare conferinţă să stăm să vorbim de câte un club. Va trebui, într-o zi, să vin cu contractele pe care le am acasă, să vă arăt de la câte echipe am şi să discutam despre fiecare în parte. N-am mai discuta despre fotbal", a declarat Rădoi, în cadrul unei conferințe de presă.

  Irlanda de Nord - România. Echipe probabile

  Irlanda de Nord (4-4-2): McGovern - McLaughlin, Cathcart, Evans, Lewis - McGinn, Dallas, S. Davis, Saville - Magennis, Washington
  Rezerve: Peacock-Farrell, C. Hazard, Smith, Flanagan, Ballard, McNair, McCann, Boyce, Whyte, Galbraith, Lafferty
  Selecționer: Ian Baraclough (49 ani)

  România (3-4-3): Tătărușanu - Mitrea, Toșca, Nedelcearu - Cr. Manea, Bicfalvi, R. Marin, Camora - Man, Alibec, Maxim
  Rezerve: Lazar, Bălgrădean, Mogoș, I. Cristea, V. Crețu, Țâru, C. Ganea, Albu, Nistor, Fl. Tănase, Al. Băluță, G. Pușcaș
  Selecționer: Mirel Rădoi

  Arbitru: Sandro Schärer. Asistenți: Bekim Zogaj, Jonas Erni (Elveția)
  Stadion: „Windsor Park" (Belfast)
  Capacitate: 18.615

  Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
  Pariază acum

  Se aplică T&C.