Serie B: Sassuolo - Modena

Sassuolo este neinvinsa pe teren propriu, castigand chiar 7 din cele 8 meciuri jucate.

Dupa egalul din etapa trecuta de pe terenul lui Bari, Sassuolo trebuie neaparat sa o invinga pe Modena pentru a nu pierde primul loc. Doar la un punct distanta se afla Livorno ce abia asteapta ca ocupanta primului loc sa faca un pas gresit.

Pronostic:
Victorie Sassuolo 1.824/5

Sassuolo 1.824/5 - Modena 5.49/2; egal 3.613/5;
(Vineri ora 21:45)

In prima etapa de campionat Sassuolo a invins-o in deplasare pe Cesena si a urcat pe primul loc; dupa 17 etape aceasta echipa nu a parasit primul loc, insa daca vor fi neatenti cu Modena acestia risca sa piarda tronul Seriei B in favoarea lui Livorno ce se afla la doar un punct diferenta.

Sassuolo este o echipa extraordinara pe teren propriu, acestia in 8 meciuri au remizat o data si au castigat celalalte 7, dar mai mult, acestia au primit doar 3 goluri pe Alberto Braglia.

De partea cealalta Modena in ultimele 3 deplasari a inregistrat doua infrangeri si o victorie in fata modestei echipe ce se afla pe locul 19, Pro Vecelli. Cele doua infrangeri au fost pe terenul lui Empoli si al lui AS Bari, echipa ce etapa trecuta a remizat pe teren propriu cu Sassuolo scor 3-3.

Sezonul trecut cele doua echipe au remizat pe terenul lui Sassuolo, insa in deplasarea din Modena scorul s-a terminat 2-5 in favoarea lui Sassuolo. Tinand cont ca Livorno are o deplasare usoara sambata pe terenul Vicenzei, cei de la Sassuolo nu vor dezamagi nici de data asta si vor obtine a 8 victorie in 9 meciuri jucate pe teren propriu.

Pronostic:
Victorie Sassuolo 1.824/5Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.