Juventus - Lazio, meciul care poate decide titlul în Serie A

Înregistrează-te acum

Juventus și Lazio se întâlnesc luni, de la ora 22:45, în derby-ul etapei cu numărul 34 din Serie A.

în direct pe Digisport 1, Telekomsport 1 și Look Plus

Într-un sezon cu multe lacune, Juventus pare să fi scăpat din nou în campioană. Formația din Torino e lider în Serie A, are 77 de puncte, un avans de 5 față de Inter și un meci mai puțin disputat. Toate acestea, în ciuda formei slabei. „Bătrâna Doamnă" nu a câștigat niciun meci din ultimele 3, încasând în această perioadă nu mai puțin de 9 goluri.

Dacă forma lui Juventus pare slabă, a lui Lazio este îngrozitoare. Romanii au pierdut 3 dintre ultimele 4 partide și au ajuns pe locul 4, la 8 puncte în spatele lui Juventus. Șansele la titlu sunt în acest moment, cu 5 etape rămase de disputat, pur matematice.

Duelul golgeterilor, Immobile vs Ronaldo

Juventus - Lazio reprezintă și un duel între primii doi marcatori din Serie A, Ciro Immobile și Cristiano Ronaldo. Atacantul lui Lazio conduce în acest moment, cu 29 de goluri, în timp ce portughezul îl urmează de aproape, cu 28 de reușite.

Un meci în care ambii să marcheze are o cotă mărită la 5.0 pe Sportsbook.

Absențe în ambele tabere

Maurizio Sarri nu se poate baza pentru meciul de luni seara pe Bernardeschi, suspendat, dar nici pe Chiellini, De Sciglio și Khedira, toți suspendați. Și de data asta, Lazio stă mai rău. Lisa indisponibililor lui Simone Inzaghi e stufoasă. Correa, Lucas Leiva, căpitanul Lulic, Marusic și Ștefan Radu sunt accidentați. Lor li se adaugă Patric, suspendat după eliminarea din urmă cu 3 runde.

Pariu recomandat pentru Juventus - Lazio: ambele echipe marchează în meci, la o cotă de 1.73 pe Exchange

GSP,