Cupa Italiei: AC Milan - Reggina

Strasser va fi titular in meciul contra Regginei.

Azi in Cupa Italiei rossoneri vor infrunta echipa de Serie B Reggina intr-un meci in care Allegri ii va folosi in teren si pe Strasser sau Niang.

Pronosticuri:
AC Milan pauza/AC Milan final 1.748/11

AC Milan 1.241/4 - Reggina 17.016/1 ; egal 7.06/1;
Marti 22:00;


Aseara Juventus a castigat destul de greu contra celor de la Cagliari, insa in seara aceasta ne asteptam la un meci diferit. Pe San Siro vine Reggina, o echipa ce a retrogradat la sfarsitul sezonului 2008-2009 in Serie B, acolo unde o gasim si in acest moment pe locul 16.

Desi pentru AC Milan Coppa Italia este o competitie importanta, Allegri probabil isi are deja facut planul in cap: cateva goluri inscrise rapid dupa care ii va trimite in teren pe Niang si alti jucatori.

In ultimii doi ani AC Milan a ajuns mereu in semifinale acolo unde a fost eliminata de Palermo respectiv Juventus, iar dupa spusele lui Allegri nu trebuie neglijata aceasta competitie si deaceea "diavolii" trebuie sa fie atenti la jocul practicat.

Cuvintele lui Allegri mie imi dau siguranta si abia astept sa vad la treaba atacul din care nu va face parte El Shaarawy, jucator ce va fi odihnit pentru partidele cu Pescara si Roma. In ultimele 4 etape de Serie B, Reggina a inregistrat trei remize si a pierdut un meci, insa in Cupa Italiei acestia au trecut de Chievo in meciul precedent.

AC Milan este nenvinsa in ultimele 9 meciuri jucate cu Reggina pe teren propriu si in ultimele 8 meciuri jucate de AC Milan in Cupa Italiei scorul final a fost over 2.5.

Pronosticuri:
AC Milan pauza/AC Milan final 1.748/11Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.