Avancronica etapei 38 din Serie A. Final de stagiue în Italia

Înregistrează-te acum

Sâmbătă și duminică se desfășoară ultima etapă din Seria, cea cu numărul 38, iar lupta pentru salvarea de la retrogradare și pentru stabilirea primelor locuri în clasament este tot mai încinsă.

Juventus este deja campioană, dar Lazio, Inter și Atalanta se luptă pentru locul 2, în timp ce Lecce și Genoa încearcă să se salveze de la retrogradare.

Atalanta - Inter

Atalanta, locul 3, primește vizita lui Inter, locul 2, într-un meci care poate decide ce echipă termina campionatul pe locul secund, după Juventus. Ambele formații vin după cinci meciuri fără înfrângere, iar duelul se anunță a fi unul spectaculos.

Atalanta are 98 de goluri marcate în acest sezon, în timp ce Inter este a doua, cu 78 de goluri, astfel ca acest meci se anunță unul cu goluri multe.

Pronostic Atalanta - Inter: se înscriu peste 3,5 goluri - cotă 2,35

Napoli - Lazio

Napoli, locul 7, nu mai are nicio șansă să prindă un loc de cupe europene, în timp ce Lazio este pe 4 și speră să termine sezonul pe locul secund. Echipa lui Simeone are trei victorii la rând și este favorită certă la victorie.

Pronostic Napoli - Lazio: oaspeții câștigă - cotă 2,35

Genoa - Verona

Genoa, locul 17, are nevoie de victorie pentru a fi sigură că se nu are emoții la retrogradare. Genoa primește vizita Veronei, locul 9, echipă care nu are niciun obiectiv pentru avest final de sezon.

Deși are două înfrângeri la rând, Genoa poate profita de faptul că Verona nu mai are nicio miză în acest final și poate obține victoria care s-o mențină în Serie A.

Pronostic Genoa - Verona: gazdele câștigă - cotă 1,54

Lecce - Parma

Lecce este pe 18, loc retrogradabil, la un punct în spatele celor de la Genoa și are nevoie de victorie pentru a mai spera la salvare. Iar meciul cu Parma, locul 11, echipă care nu mai are niciun obiectiv pentru acest sezon, poate aduce succesul de care au nevoie.

Pronostic Lecce - Parma: gazdele câștigă - cotă 1,54


GSP,