Dueluri tari în etapa 30 din Germania: 4 cote de neratat în Bundesliga

  • GSP

Bundesliga revine în acest weekend cu etapa a 30-a, rundă ce programează dueluri extrem de interesante.

Bayern Munchen și Borussia Bortmund continuă lupta pentru titlu, în timp ce RB Leipzig, Borussia Monchengladbach și Bayer Leverkusen se află în duel strâns pentru locurile europene.

Freiburg - Monchengladbach

Freiburg și Monchengladbach deschid etapa a 30-a, într-un duel programat vineri, de la 21:30. Meciul dintre cele două echipe se anunță spectaculos și cu goluri în ambele porți, așa cum au fost ultimele șase meciuri directe.

De la reluarea competiției, Monchengladbach a arătat forță ofensivă, marcând de 8 ori, dar și probleme pe faza de apărare, încasând 5 goluri. De partea cealaltă, Freiburg caută prima victoria după două egaluri și două înfrângeri, perioadă în care a marcat 4 goluri și a încasat 6.

Pronostic Freiburg - Monchengladbach: ambele marchează - cotă 1,55 pe Betfair

Bayer Leverkusen - Bayern Munchen

Programat sâmbătă, de la 16:30, Leverkusen - Bayern Munchen este derby-ul acestei etape și aduce față în față două dintre cele mai spectaculoase echipe din Bundesliga. Elevii lui Hansi Flick sunt lideri autoritari și vor să își continue forma bună arătată de la reluarea sezonului.

De partea cealaltă, gazdele au pierdut în urmă cu două etape, cu Wolfsburg, și în acest moment pare că nu forța de a rezista ofensivei lui Bayern, care a punctat de 13 ori în ultimele patru meciuri.

Pronostic Bayer Leverkusen - Bayern Munchen: oaspeții câștigă și se marchează peste 2,5 goluri - cotă 1,7 pe Betfair

Borussia Dormtund - Hertha Berlin

Borussia, una dintre cele mai spectaculoase echipe din Germania, continuă lupta pentru urmărirea liderului Bayern Munchen, dar este atentă și la ocupanta locului 3, RB Leipzig.

După 6-1 cu Paderborn și 12 goluri în 4 meciuri, Borussia este văzută ca favorită certă în meciul de sâmbătă, ora 19:30, cu Hertha, locul 9. Berlinezii sunt neînvinși de patru runde, dar specialiștii consideră că nu au șanse pe terenul lui Dortmund.

Pronostic Borussia Dortmund - Hertha Berlin: gazdele câștigă și se marchează peste 2,5 goluri - cotă 1,65 pe Betfair

RB Leipzig - Paderborn -

RB Leipzig primește sâmbătă, de la 16:30, vizita lui Paderborn, iar specialiștii văd o victorie clară a gazdelor. Leipzig, locul 3, poate urca o o poziție dacă va câștiga, iar cele 12 goluri marcate în ultimele patru etape arată forța ofensivă a trupei lui Julian Nagelsmann.

Paderborn, ultima clasată, are trei egaluri și o înfrângere de la reluarea sezonului, timp în care a încasat 7 goluri, și pare victimă sigură în această etapă.


Pronistic RB Leipzig - Parderborn: gazdele câștigă și se marchează peste 3,5 goluri - cotă 1,8 pe Betfair

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.