Rivaldo salută revenirea fotbalului din Bundesliga: „Poate fi un exemplu pentru celelalte țări"

Înregistrează-te acum

Fostul mare fotbalist Rivaldo (48 de ani), ambasador Betfair, a vorbit despre revenirea fotbalului din Germania și consideră că Bayern Munchen este favorită certă să câștige încă un titlu în Bundesliga.

„Este un moment incert privind forma cluburilor, care nu este conturată. Din această perspectivă Bayern Munchen ar putea să întâmpine probleme. Dar același lucru este valabil și pentru rivalii de la Borussia Dortmund și Leipzig. Bayern rămâne favorită pentru mine”

RIVALDO

Bundesliga a revenit deja de două săptămâni, fiind primul campionat de top din Europa care-și redeschide porțile după apariția pandemiei de coronavirus.

„Este important să vedem cum funcționează lucrurile în Germania și ce măsuri se iau pentru a fi asigurate condiții de siguranță. Eu cred că totul va fi ok dacă regulile vor fi respectate. În cazul în care va fi un succes, atunci Bundesliga va fi un exemplu și pentru celelalte țări, unde ar putea să se permită revenirea fotbalului în perioadă următoare", a spus Rivaldo.

Rivaldo: „Bayern Munchen are prima șansă la titlu"

De asemenea, brazilianul a analizat și lupta la titlu. Campioana en-titre Bayern Munchen este favorită să-și păstreze trofeul, în opinia Balonului de Aur din 1999.

„Uitându-mă pe clasamentul din Bundesliga, este evident că Bayern Munchen are prima șansă la titlu. Desigur, mai sunt multe meciuri de jucat, însă, având în vedere calitatea echipei pe care o au, este greu de crezut că bavarezii vor pierde trofeul în acest an", a mai afirmat Rivaldo.

Bayern Munchen, favorită să câștige Bundesliga - cotă 1.16 pe Exchange

GSP,