Biletul etapei din 2.Bundesliga: pronosticuri pentru cele mai tari meciuri ale rundei #27

Înregistrează-te acum

Lupta pentru promovare din 2.Bundesliga continuă și în acest weeekend. În continuare, vă prezentăm un bilet ofertant pentru etapa cu numărul 27.

În primul meci al rundei, Heidenheim o întâlnește pe Wehen. Formația gazdă speră să prindă locul de baraj, ocupat în acest moment de Stutgart (45 de puncte). Echipa lui Frank Schmidt este cu 4 lungimi în urma „șvabilor". În precedenta rundă, cea care a dat restartul fotbalului european după apariția pandemiei de COVID-19, Heidenheim a pierdut surprinzător în deplasare la Bochum, scor 0-3, în vreme ce Wehen a învins-o chiar pe Stuttgart, 2-1.

Totuși, punem rezultatele surprinzătoare din urmă cu o săptămână pe seama hazardului rezultat din cele două luni de pauză și mizăm pe o victorie a lui Heidenheim pe „Voith-Arena" - cotă 1.80 pe Sportsbook.

Derby-ul rundei are loc duminică, de la ora 14:30, între echipele de pe primele două poziții: Bielefeld și Hamburg. Niciuna dintre cele două formații favorite la promovarea în Bundesliga nu s-a impus în etapa trecuta; ambele au obținut câte un rezultat de egalitate.

Bielefed are o serie fantastică în acest an. Din 8 partide în campionat, a câștigat 5 meciuri, iar 3 s-au terminat indecis. Mai mult, trupa pregătită de Uwe Neuhaus a primit doar 4 goluri în acest interval, reușind 16. De partea cealaltă, Hamburg a traversat o formă slabă înainte de întreruperea campionatului. Cu două înfrângeri consecutive - 0-2 cu St. Pauli și 0-3 pe terenul lui Aue - „dinozaurii" au permis liderului Bielefeld să se distanțeze la 5 puncte în fruntea clasamentului.

Pentru cel mai interesant duel al rundei cu numărul 27 din 2.Bundesliga pariem pe X2 - cotă 1.60 pe Sportsbook.

Epilogul rundei se va disputa pe „Holstein-Stadion", între Kiel și Stuttgart. Chiar dacă elevii lui Pellegrino Matarazzo nu au înregistrat rezultate execelente în ultimul timp, credem că motivația pe care o oferă mirajul revenirii pe prima scenă a fotbalului din Germania o va împinge pe Suttgart spre victorie. Astfel, puteți miza pe un succes al oaspeților - cotă 2.00 pe Sportsbook.

Biletul etapei @27 din 2.Bundesliga - cotă 5.90 pe Sportsbook

GSP,