Gareth Bale pleacă de la Real Madrid! Ce echipe sunt favorite să îl transfere

Înregistrează-te acum

Galezul Gareth Bale (31 de ani) a decis să plece de la Real Madrid, la 7 ani de la transferul de la Tottenham.

Adus pentru 101 milioane de euro, Gareth Bale nu ma intră în planurile antrenorului Zinedine Zidane și este gata să își termine aventura în Spania.

După ce sezonul trecut a fost protagonistul mai multor momente controversate, fiind surprins în dese rânduri cum avea alte precoupări pe bancă, în timpul meciului, extrema galeză nu mai are de gând să continue pe „Santiago Bernabeu", chiar dacă mai are doi ani de contract.

Bale, dorit în China și Anglia

Oferta de pariuri pentru transferul jucătorului cotat la 28 de milioane de euro este una variată, pe lista de posibile destinații fiind echipe din Anglia, China și SUA.
Tottenham, fosta sa formație, este interesată de Bale, antrenorul Jose Mourinho dorindu-l pentru noul sezon. Astfel, Spurs este favorită la pariuri pentru a-l aduce pe Bale în următoarea perioadă de transferuri.

4.0 - cota Betfair pentru ca Tottenham să-l transfere pe Bale

Internaționalul galez ar putea decide să își continue cariera în SUA, unde ar putea fi atras cu un salariu impresionant. Bale ar putea să ajungă în China, acolo unde a fost la un pas să se transfere în iarna lui 2019.

6.5 - cota Betfair pentru ca Bale să semneze cu orice echipă din MLS

11.0 - cota Betfair pentru ca Bale să se transfere la orice club din China

Manchester United, Inter sau Juventus sunt pe urmele lui Bale

Pe lista de posibile destinații pentru Gareth Bale se mai află Manchester United (cotă 11.0), Inter (15.0) Juventus (15.0) și PSG (17.0).

La pariuri, șansele cele mai mici pentru a-l transfera pe Bale le are Newcastle, cotă 276, dar totul s-ar putea schimba dacă formația din Premier League își schimbă patronul.

Crescut la Southampton, Bale a ajuns la Real Madrid în 2013, de la Tottenham, pentru 101 milioane de euro, sumă pe care ibericii nu au cum s-o mai recupereze acum.

În 7 ani petrecuți la Real Madrid, Bale a câștigat 15 trofee și a adunat 251 de partide, în care a marcat de 105 ori și a dat 68 de pase de gol.

GSP,