Ligue 1: Lorien poate obtine o victorie importanta in fata lui Evian.

Jeremie Aliadiere a dat pana acum 9 goluri si 7 pase de gol in campionat.

Aproape 9 locuri le distanteaza pe cele doua in clasament, insa chiar si asa pentru o victorie al lui Lorient, Betfair ofera aproape de doua ori banii inapoi.


Pronostic:

Castiga Lorient [1.94;

Lorinent 1.9420/21 - Evian TG 4.67/2; egal 3.613/5;
Sambata 18:00;

Cotele lui Evian sunt exmplul perfect pentru a va arata cat de tentati sunt pariorii sa puna mai mult pe "renumele" unei echipe decat pe jocul care il practica aceasta in ultima perioada.

La inceputul sezonului multi s-au gandtit ca Evian cel putin va reusi sa repete performanta de anul trecut cand s-a clasat pe locul 9; chiar daca jucatorii de baza dar si rezelvele de calitate au ramas, Evian momentan se afla in partea inferioara a clasamentului. Echipa nu este destul de puternica iar antrenorul Pascal Dupraz nu prea a convins pana acum.

Lorient este una din cele mai spectaculoase echipe din Ligue 1, aceasta il are in componenta si pe Jeremie Aliadiere, un nume ce spune multe suporterilor lui Arsenal. Atacantul francez este unul dintre putini din Ligue 1 ce a ajuns cate sapte goluri si sapte pase de gol- Aldiere a aratat de mai multe ori in acest sezon ca ar fi fost un jucator extraordinar daca nu ar fi avut probleme cu accidentarile.

Lorient a castigat sase din cele 12 meciuri de Ligue 1 pe teren propriu, in timp ce Evian momentan nu sperie cu nimic.

Pronostic:

Castiga Lorient [1.94;Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.