Finala Copa America, duel între giganți! Brazilia - Argentina sau Neymar contra Messi pe Maracana

Echipe probabile

Brazilia
Ederson; Danilo, Marquinhos, Silva, Sandro; Fred, Casemiro; Richarlison, Paqueta, Everton; Neymar

Argentina
E Martinez - Molina, Pezzella, Otamendi, Tagliafico - De Paul, Paredes, Lo Celso -Messi, L Martinez, Gomez

Brazilia - Argentina este finala Copei America, ediția 2021, partidă care se va juca sâmbătă spre duminică la ora 3.00 (ora României).

Copa America a fost afectată de probleme organizatorice și s-a jucat pe stadioane goale pe un fundal de tulburări sanitare, sociale și politice, dar cel puțin are cel mai interesant ultim act.

Brazilia, gazda competiției, a învins luni Peru cu 1-0, iar vecinii și rivalii lor, Argentina, au trecut o zi mai târziu de Columbia la penalty-uri, stabilind o finală care se va juca pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro.

Pentru prima dată din 2007, cele două mari forțe ale continentului sud-american se vor întâlni în finala celui mai vechi turneu internațional de fotbal din lume.

Dintr-o dată, planeta este interesată de Copa America din 2021, chiar dacă CONMEBOL a renunțat la o rețetă extraordinară ținând finala când majoritatea europenilor se află la somn.

Betfair _ Copa America _ Brazilia _ Neymar _ 001 slide.jpg

Turneul final nu a stabilit audiențe deosebite în Brazilia, formatul ciudat ajutând cu greu la asta - au existat 20 de jocuri în faza grupelor pentru a elimina doar două echipe înainte de sferturile de finală. În plus, s-a jucat fără spectatori idn cauza pandemiei, în antiteză cu Euro 2020.

Câștigă cu Sportsbook!

Cele zece echipe din America de Sud au fost împărţite în două grupe, cele 28 de meciuri fiind găzduite de patru oraşe şi cinci stadioane Rio de Janeiro (Estadios Maracana şi Nilton Santos), Brasilia (Estadio Mané Garrincha), Goiania (Olimpico Pedro Ludovico) şi Cuiaba (Arena Pantanal).

Brazilia este deţinătoarea trofeului, câştigat în 2019.

Uruguayul este echipa cu cele mai multe trofee, 15, urmată de Argentina (14), Brazilia (9), Paraguay, Peru, Chile (câte 2), Bolivia şi Columbia (câte unul).

Turneul, ca și Euro 2020, trebuia să aibă loc iniţial anul trecut, dar a fost amânat cu un an din cauza pandemiei de coronavirus şi urma să fie găzduit de Columbia şi Argentina.

Brazilianul Neymar s-a referit la prietenia sa cu starul argentinian Lionel Messi, cu care a împărţit vestiarul la FC Barcelona timp de patru ani, înainte de a pleca la Paris Saint-Germain.

"Am spus mereu asta. Este cel mai bun jucător pe care l-am văzut vreodată jucând. Este un mare prieten, doar că acum suntem într-o finală şi suntem rivali. Vreau să cuceresc acest titlu care este primul, ca şi în cazul său. Ştiu că a luptat mult pentru un trofeu cu Argentina. Dacă nu eram eu în finală şi nici Brazilia, aş fi fost mereu un fan al Argentinei", a declarat Neymar.

Cei doi giganți din America Latină s-au confruntat de 111 ori în trecut, Argentina a câștigat în 46 de meciuri, Brazilia a câștigat 40 de meciuri și restul de 25 de meciuri s-au încheiat la egalitate.

Ce pariem?

Neymar va înscrie primul gol - cotă 5.00
Ambele echipe înscriu - cotă 2,15
Prima repriză - peste 0,5 goluri - cotă 1.52

Câștigă cu Sportsbook!

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.