FCSB - Dinamo, returul semifinalei Cupei României

  • GSP

FCSB și Dinamo București se înfruntă miercuri, de la ora 20:00, în returul semifinalei Cupei României. FCSB s-a impus în prima manșă cu 3-0.

În direct pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus

Nici FCSB, nici Dinamo nu traversează cel mai bun moment al sezonului. Gazdele nu au câștigat niciun meci în play-off de la reluarea competiției după pauza provocată de coronavirus, în timp ce „câinii" abia au părăsit ultimul loc din play-out. Înfruntarea se anunță însă a fi una intensă, cum au fost întotdeauna duelurile dintre cele două rivale.

FCSB a zburdat în turul cu Dinamo

Rezultatul din manșa tur, 3-0 pentru FCSB, a surprins pe toată lumea, cel puțin prin proporția scorului. Bogdan Argeș Vintilă nu s-a putut baza pe o mulțime de titulari, dar a reușit o victorie care îl păstrează în cărți pentru marele obiectiv rămas în acest sezon, Cupa României. FCSB are nevoie de acest trofeu pentru a fi sigură de participarea în ediția următoare a Europa League.

Dinamo e cu gândul în altă parte, la salvarea de la retrogradare, dar nu poate neglija un derby atât de important pentru ei, dar și pentru fani. Jucătorii lui Adrian Mihalcea au declarat că sunt montați și că încă speră la un miracol. Ultimul duel direct în această competiție le dă motive să creadă. În sezonul 2016/2017, „câinii" se impuneau în ambele manșe, cu 4-1, respectiv 3-1. Primul rezultat este cel de care au nevoie și miercuri.

Încă un detaliu interesant despre duelurile FCSB - Dinamo este acela că în ultimele 5 înfruntări directe dinaintea turului de Cupă ambele echipe ambele formații au marcat.

Pariu recomandat: Ambele echipe marchează în meci, la o cotă de @1.95 pe Exchange.

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.