FCSB - CFR Cluj, derby în Liga 1! Analiza meciului și cele mai bune cote

Înregistrează-te acum

CFR Cluj, locul 2 din play-off-ul Ligii 1, și FCSB, locul 5, se întâlnesc duminică în cel mai tare meci al etapei a 8-a, care poate fi decisiv în lupta pentru titlu.

CFR Cluj, campioana ultimelor două ediții, a pierdut primul loc în fața Universității Craiova și nu își permite să mai piardă niciun punct în ultimele etape din acest sezon. Elevii lui Dan Petrescu vin după 2-1 cu Gaz Metan și speră să profite de situația incertă de la FCSB.

Echipa roș-albastră nu a câștigat niciun meci de la reluarea sezonului, având trei înfrângeri și două egaluri în ultimele cinci etape. În plus, FCSB și-a schimbat recent antrenorul, Toni Petrea fiind numit în locul lui Bogdan Vintilă.

Clujenii au două victorii în ultimele două meciuri, iar specialiștii consideră că CFR Cluj se va impune din nou.

CFR Cluj câștigă - cotă 1,86 pe Betfair

Meciuri închise

FCSB și CFR Cluj nu au oferit de-a lungul anilor meciuri spectaculoase, cu goluri multe, ci au fost meciuri închise, cu dueluri tari și reușite puține. În ultimele 14 întâlniri directe nu s-a marcat niciodată mai mult de două goluri.

FCSB are 6 goluri în cele 5 meciuri jucate în Liga 1 de la reluarea sezonului, în timp ce CFR Cluj are 9 goluri, astfel că meciul se anunță a fi unul fără goluri.

CFR Cluj câștigă și se înscriu sub 2,5 goluri - cotă 3,5 pe Betfair

Se înscriu sub 2,5 goluri - cotă 1,6 pe Betfair

GSP,