Dimitar Berbatov: „Stați cu ochii pe acești 3 fotbaliști din Bundesliga"

  • GSP

Ambasadorul Betfair Dimitar Berbatov este cu ochii pe Bundesliga, singurul campionat important Europa care și-a reluat activitatea. Bulgarul a numit trei fotbaliști de urmărit.

Cei trei fotbaliști pe care eu îi urmăresc atent în Bundesliga

Evident că am fotbaliști favoriți pe care îi umăresc, mai ales că nu ratez meciurile lui Bayer Leverkusen. Motivul e clar, pentru că am petrecut niște ani grozavi acolo, ei m-au ajutat să mă construisc ca jucător și ca om.

Un jucător care îmi place este Kai Havertz. Este unul dintre cei mai talentați fotbaliști din Bundesliga, e foarte tânăr și cred că multe cluburi mari din Europa îi urmăresc prestațiile. Din punctul meu de vedere are viteză, e rapid cu mingea la picior, are viziune, știe cum să se poziționeze, cum să găsească spațiile libere, scanează constant terenul, poate să marcheze și să paseze decisiv.

GettyImages-1206845918.jpg

Sigur, încă e departe de a fi un jucător complet, dar asta se va întâmpla când va face pasul următor în carieră. Îmi place mult să îl privesc și sper să continue să se dezolte în același ritm.

Pe Sportsbook, Kay Havertz are o cotă de 2,40 să marcheze în meciul dintre Werder Bremen și Leverkusen

Nnunku, revelația lui Leipzig

Trebuie să existe un jucător de urmărit și de la RB Leipzig, echipă care se descurcă foarte bine sezonul ăsta. E vorba de Christopher Nkunku. Chiar nu știu unde joacă exact, când îl vezi în stânga, când în dreapta, poate juca și ca atacant. Asta e un lucru senzațional. Are 12 pase decisive în Bundesliga și are rapiditate, sclipiri și ochiul format pentru pasa finală. Probabil jumătate dintre golurile lui Timo Werner au fost asistate de Nnunku. Au un parteneriat care funcționează. E incitant să îi urmăresc jocul. Chiar și când vine de pe banca de rezerve are o atitudine corectă. Se zbate, se implică în dueluri. E pe drumul cel bun și sper să rămână serios, concentrat și să își atingă potențialul.

nkunku.jpg

Bayern și-a găsit fundaș

Celălalt jucător de urmărit este Alphonso Davies, fundașul stânga de la Bayern Munchen. De obicei mă uit la atacanți, dar ce face Davies la Bayern e incredibil. Dacă ar fi să fac o cursă cu el, probabil aș fi încă la linia de start în momentul în care el trece linia de sosire. E atât de rapid. Modul în care s-a integrat în Bundesliga este o nebunie, parcă ar juca aici de 20 de ani.

GettyImages-1213393202.jpg

Și-a pus amprenta pe poziția de fundaș stânga. Are încredere când e în posesia balonuluii, aleargă fără frică în atac, iar centrările lui sunt bune. Are o condiție fizică ireproșabilă așa că nu are nicio problemă să revină în poziția din defensivă.

Ai până la 500 RON bonus pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZBAN01
  • Pariază - Plasează 5 pariuri de minim 50 RON și primești un Bonus de 100 RON
  • Câștigă Obține până la 500 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.