Cum pariem inteligent pe Exchange fără experiență. Sfaturile mele

Înregistrează-te acum

Sunt o mulțime de pariori care și-ar dori să testeze piața de Exchange de la Betfair, dar nu o fac, crezând că trading-ul este mult prea complicat pentru ei. Într-o postură identică m-am aflat și eu pentru multă vreme, iar în acest articol o să vă arăt de ce m-am înșelat.

Este adevărat că ai nevoie să stăpânești pariurile cât mai bine pentru a intra în această lume a trading-ului sportiv, însă la fel de adevărat este faptul că poți intra treptat pe piața de Exchange. Exact cum fac eu în această perioadă.

După cum știți, am mai puțin de o lună de când pariez pe Exchange. E ușor să faceți greșeli la început de drum, însă v-am pregătit câteva sfaturi prețioase care o să vă ajute să le evitați.

În primul rând, atunci când nu aveți niciun fel de experiență pe Exchange, este indicat să mizați doar pe variante de tip PRO. Acestea sunt pariurile clasice, în care pariați că un eveniment se va întâmpla. Desigur, pariurile de tip CONTRA sunt cel puțin la fel de interesante, însă până le veți înțelege exact mecanismul, cel mai bine este să aveți răbdare și să le evitați în primele luni.

Apoi, încercați să fiți cât mai activi pe piața de pariuri live la Exchange. Acolo puteți prinde cote mult mai bune, în funcție de desfășurarea evenimentului ales. Betfair are cel mai bun cashout, astfel că vă sfătuiesc să îl utilizați cu mare încredere oricând prindeți momentul. Vă puteți selecta Cashout automat după ce efectuați un pariu.

Pe Betfair Exchange puteți juca doar meciuri single, însă nu vă aruncați la început cu sume mari. Până vă obișnuiți cu sistemul de Exchange, alegeți să pariați sume mici, dar frecvent., decât să jucați sume mari, dar rar

Sfatul meu de final este să aveți o mentalite de trader încă de la început. Cumpărați când toată lumea vinde și vindeți când toată lumea cumpără. Nu acționați emoțional. Trebuie să știți din capul locului că pe Exchange vă duelați cu alți pariori, iar neatenția lor se poate transforma în câștigurile voastre.

Pronosticuri zilnice pe Exchange puteți găsi pe site-ul meu Andrei Dumitru, iar restul sfaturilor vă sunt prezentate fie pe blogul Betfair, fie pe canalul meu de Youtube.

Andrei Dumitru,