UCL FINALĂ - City - Chelsea | Cei mai bogați, cu cel mai râvnit trofeu pe masă

ECHIPE PROBABILE

Manchester City
Ederson - Walker, Dias, Stones, Zinchenko - Fernandinho, Gundogan, Silva - Mahrez, De Bruyne, Foden

Chelsea
Mendy - Silva, Rudiger, Christensen - Azpilicueta, Jorginho, Kante, Chilwell - Mount, Pulisic - Werner

Finala Ligii Campionilor din 2021, care va avea loc sâmbătă seara, pe stadionul Dragao, din Porto, de la ora 22:00, este fascinantă din mai multe motive: două echipe engleze, două dintre cele mai bogate de pe planetă, Manchester City, în căutarea primului trofeu UCL, doi manageri de elită, Guardiola și Tuchel, plus cele două victorii recente ale lui Chelsea împotriva lui City și, bineînțeles, cel mai râvnit trofeu.

Bookmakerii oferă un avantaj clar pentru Manchester City (o cotă care o dă favorită peste tot pe echipa lui Guardiola). La urma urmei, vorbim despre campioana din Premier League și este considerată de mulți cea mai bună echipă din lume. După un început slab de sezon și recentele inconstante, Chelsea pur și simplu nu are aceeași poziție. Dar asta nu înseamnă că aceasta nu va fi o finală disputată.

Betfair _ Manchester City _ Champions League _ 001 slide.jpg

Un clișeu clasic apare înaintea finalelor: așteptați să vedeți echipe prudente, apărări etanșe și puține oportunități de a se marca. Dar există motive să credem că acest lucru ar putea să nu fie o regulă în finala din această seară.

Defensive beton de ambele părți

Manchester City și Chelsea au primit cele mai puține goluri în Premier League: 32 trupa lui Guardiola și 36 băieții lui Tuchel. Aici și datorită structurii tactice pe care o impun cei doi super manageri.

Chelsea a luptat foarte mult pentru zona ofensivă, în condițiile în care a dat foarte mulți bani pe Timo Werner și Kai Havertz. Timo Werner (10 goluri), transferul vedetă al anului trecut, a trebuit să suporte multe critici, deși serviciile de calitate nu au fost întotdeauna la locul lor sau mai bine spus nu prea au existat.

Betfair _ Chelsea _ Champions League _ 001 slide.jpg

Să nu uităm că în finalele cu echipe din Anglia nu prea se marchează. Liverpool a învins-o pe Tottenham cu 2-0 în 2019, dar cel de-al doilea gol a venit în minutul 87. În 2008, Manchester United a avut nevoie de lovituri de pedeapsă pentru a trece de Chelsea după un 1-1 la finalul celor 90 de minute.

CE PARIEM


Ambele echipe înscriu - cotă - 2,05
Manchester City câștigă trofeul - 1,40
Rezultat repriză - egalitate - cotă - 2,00
Timo Werner marchează oricând - cotă - 4.00
Kevin de Bruyne marchează oricând - cotă - 3,50

Cine marchează primii?

Când Chelsea a marcat prima în acest sezon, în toate competițiile, a înregistrat 17 victorii, 1 egal și o înfrângere. Manchester City a câștigat 41 din cele 45 de jocuri în care a înscris prima dată. Una dintre cele mai bune performanțe ale lui Chelsea în acest sezon a venit atunci când echipa este dominată ofensiv de adversară. Elevii lui Tuchel au capacitatea de a se lăsa dominați și apoi să înțepe pe contraatac. Contează și ce fotbal va alege Guardiola, cum Manchester City își va alege momentele pentru a provoca daune pe tranziția pozitivă.

Manchester City este cea mai bună echipă din lume astăzi și joacă cel mai bun fotbal. Un prim trofeu din Liga Campionilor ar fi o recompensă meritată. Dar, într-o finală de 90 de minute, vor avea nevoie de un super efort pentru a-și garanta trofeul.

Câștigă cu Sportsbook!

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.