CFR Cluj, prima șansă în Bosnia. Trece testul Șumudică?

Echipe probabile

Borac
Lakic - Coric, Milojevic, Cosic, Subic - Vojnovic, Meleg - Zakaric, Vranjes, Ziljkic- Moraitis. Antrenor: Marko Maksimovic.

CFR Cluj
Arlauskis - Susic, Bouhenna, Cestor, Camora - Sigurjonsson, Rodriguez - Costache, Deac, Păun - Omrani. Antrenor: Marius Şumudică.

CFR Cluj și Borak Banja Luka evoluează marți, de la ora 21.00, pe „Gradski Stadion Banja Luka", pentru un loc în turul doi preliminar al Champions League. În partida tur, campioana României s-a impus cu 3-1.

Cu excepția partidei cu CFR Cluj, gazdele au disputat până acum doar un singur amical in ultimele doua luni, cu Mura, pe care a invins-o cu 1-0.

Formația din Gruia a pierdut Supercupa României 2021, scor 2-4, după loviturile de departajare cu Universitatea Craiova. La finalul celor 90 de minute, când scorul a fost 0-0, nu s-au mai disputat prelungiri, trecându-se direct la loviturile de departajare.

Meciul din Bosnia, care contează pentru manşa secundă a primului tur preliminar al Ligii Campionilor, va fi arbitrat de o brigadă din Elveţia, avându-l la centru pe Urs Schnyder. Schnyder va fi ajutat la cele două linii de Jan Köbeli şi Remy Zgraggen. Rezervă va fi Stefan Horisberger.

CFR Cluj este favorită clară în această dispută pentru că in sezonul 2019/2020 a ajuns pana in 16-imile Europa League (0-0 și 1-1 cu FC Sevilla), iar in sezonul precedent a ratat la limită prezența în fazele eliminatorii.

Campioana din Gruia va întâlni în turul II preliminar învingătoarea dintre Fola Esch (Luxemburg) si Lincoln Red Imps (Gibraltar). În tur a fost 2-2.

"Am spus tot timpul că, pentru mine, importante sunt competițiile europene. E adevărat că ne dorim să câștigăm trofeul astăzi, nu vom face rabat de la efort. Este foarte cald. La Banja Luka, chiar mă uitam acum pe telefon, sunt 39 de grade.
Ne va aștepta infernul acolo, jucăm în două zile, trebuie să fim proaspeți și avem nevoie de sistemul ăsta de rotație"
, a avertizat Marius Șumudică înainte de partida din Bosnia.

Ce pariem?

Ambele echipe înscriu, cotă 1.74
Peste 8 cornere în meci, cotă 1,73
Peste 0,5 goluri în prima repriză, cotă 1,30

Câștigă cu Sportsbook!

Bonus de bun venit până la 550 RON pe Sportsbook

  • Înregistrează-te - Creează-ți contul folosind codul ZSKW11
  • Pariază - Depune și pariază minimum 50 RON pentru un bonus inițial de 50 RON
  • Revendică săptămânal - Obține până la 550 RON Bonus
Pariază acum

Se aplică T&C.